pic2_ballibstop.jpegFurcsa dolog ez ami ma a politikában és a médiában van, talán egyedülálló is lehet ez Európában. Minden esetre azt kijelenthetjük, hogy valódi rendszerváltás nem történt.  Hogy is mondhatnánk ilyet amíg egykori cenzorok (Lendvai Ildikó) mind máig a parlamenti patkóban ülhetnek, és "dolgozhatnak"...

Vagy vegyük az MSZMP Központi Bizottság külügyi osztályának konzultáns, 1976 és 1983 között annak alosztályvezetője (Kovács László), vagy Gyurcsány Fletó aki 1984 és 1988 között a KISZ Pécsi Városi Bizottságának titkára, majd 1988–1989-ben a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke lett. ... és sorolhatnánk ezt nap estig. Szóval amíg ezek az emberek ma is hatalmi pozíciót kaphatnak illetve kaphattak, addig sajnos nem mondhatjuk azt, hogy a rendszerváltás sikeresen zárult volna. Sajnos ez a szégyen meg maradt így fordulhat elő, hogy több kommunista, vagy szocialista vezető is parlamenti képviselő lehet. Sajnos ilyen törvényi problémáksajtoszabi.jpeg akadnak a média világában, így fordulhat elő az is, hogy sajnos törvényt sértő módon működik az ATV vagy a Klubrádió (Klubdáridó) is. Mind két médiumra jellemző (Sőt, a Népszavára és a Népszabadságra is) a kiegyensúlyozott tájékoztatás durva megsértése. Hogy lehet hogy az Atv-ben 52%-os arányban szerepelhetnek a Szocialisták és mondjuk a Jobbik, vagy egyéb kisebb pártok alig érik el az 1%-os szereplési mutatót, amikor fej-fej mellett halad társadalmi támogatásban egymás mellett Pl a Jobbik és az Mszp? ...és ezek után kiabál az ellenzék , hogy nincs sajtó szabadság, és diktatúra van és... Önök szerint az ellenzék ugyanabban az országban él amiben Mi? Azt tudjuk, hogy nem szeretik ezt az országot, tapasztaljuk, látjuk, halljuk. Ne hagyjuk!  Köszönöm a figyelmet, Kellemes hétvégét kívánok! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr785113007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása