bajnai.jpgA demokrata az aki nem fél. Ellenben a mi Demokratáink be vannak tojva, nem kicsit, nagyon.  Itt a bátor Gordon védeti meg magát egy kamerától és egy mikrofontól. 

A kérdés csupán annyi lett volna ettől a pislogó beszari, libatolvajtól, hogy megint miért megy hazája ellen egy milliárdos perben.  De bátor hősünk, nem mer válaszolni, inkább az ököljogot ismerő testőrét küldi a sajtó munkására.  Kellemetlen kérdések elől a legjobb menekvés a lökdösés, és a durva erőszak.  De mint tudjuk Ő "ott sem volt", "nem értett hozzá" és "nem tudta"

Az ellenkező esetben, a nőjogi aktivisták már szétszedték volna a kamerát fellökő jobboldali politikust védő testőrt, de itt nem ez történt.  Már tudjuk Gordon mire lenne képes ha ismét hatalomra jutna, és ne adj isten Ferenccel együtt tehetnének mindenkivel hasonlót.

Tudod Gordon, ezért sem lehetsz te több annál ami vagy ... egy kis manó aki odacsinál a küszöbünkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr955628986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása