zold_akta.jpgTegnap kiderült, hogy a "védjükmegazonnalapetőintézetet" és a NAV egy és ugyan az. Az index megírta este, - hogy kb. ketten tudjanak róla - , hogy a csúnya gonosz kormány helyett, hogy a lóvét a vezetők síbolták el a Pető intézet esetében. Lett is egy feljelentés amit az ott dolgozók tettek, mert tarthatatlan volt a lopás mértéke.

Ősszel még szinte forradalmi hangulat, volt az ügyben. Maga a HAHA Bajnai, meghosszabbított farka volt az ügyön, de szinte minden "hóba bukott" ellenzéki ezzel foglakozott. Erre nem kiderül, mint a kislétai videóról, hogy nem is az volt amit a szemünknek akartak mutatni, hanem az ellenkezője. Nem osztogattak, hanem fosztogattak. Most meg nézem ennek a Navos fószernek a szerepléseit, és azon gondolkodom, hogy mi lehet a zöld dossziéba amit lebegtet a csávó. Mert beszél ez itt akkora pénzek eltűnéséről, meg csalásról, meg magukról a politikusokról, hogy már - már kezdem magam is elhinni, hogy van abban a dossziéban valami.
Aztán oda lyukad ki, hogy még most vizsgálja, hogy milyen lehetőségei vannak annak, hogy értsd - " üzleti érdeket ne sértsen " - , hogy nyilvánosságra hozza a benne leírt neveket és cégeket.

Mi van ?
Kiscsávó, ha azok a nevek ott vannak, van egy - két szerv akit mint egykori NAV-os jól ismersz akik, majd ha te teszel egy feljelentést végre, és nem turnézol a zöld dossziéddal a balliberális holdudvar körül, hanem oda adod nekik, majd megkérdezik őket arról, hogy mennyi az annyi, és rohadtul nem fogja őket érdekelni az üzleti érdek sérelme. De addig sajnos ez olyan mint a mentsükmegapetőintézetet csoport akciója. Az, hogy ennyire hülyén néz még a Mesterházy is a tegnapi összeröffenésen mutatja azt, hogy ebben, mekkora potenciált lát , mint az ellenzék meghatározó ereje. Kb. a nulla felé hajlik az inga. Bár már mint többszörösen megszívatott, és ma már gyámság alá helyezett pártvezető, nehezen is mehet neki egy ilyen horderejű ügynek úgy, hogy nehogy azt gondolja, abban a zöld dossziéban azok a nevek vannak elrejtve akik tudják az ufók rejtett fellelhetőségét.
A Jobbik, meg beleáll mindenbe csak tornázza fel magát megint a 15% felé. Neki édes mindegy, hogy Fidesz vagy MSZP a lényeg, hogy Ők ebben még nem lehetnek benne. Bár Ángyán tanár úr szépen kacsintgat feléjük, mert egykori pártjában a sértettsége, miatt már nem találja a helyét.

Az LMP meg mindenre lecsap ami azt mutatja, hogy lám - lám már megint ott bújuk a sok oligarcha a nagy pártok mögött, és a fene egye meg nekik egy sem jutott. Pedig mennyivel több lenne a pénz ... Viszont, ha már annyira hiányolják a Fidesz jelenlétét, azért egy dolgot vessünk már fel. A DK miért kussol ebben az ügyben is ?
A félnótás már rég telekiabálta volna a webet, meg legalábbis hozzáláncolta volna magát a NAV központi irodájának ajtajához, ha látna ebben valami plusz hozadékot. Márpedig Ő ilyen.  Furcsa ez a mély Vadais hallgatás ... Egy gondolat még, és befejezem. Amennyiben lenne abban a zöld dossziéban és a titokzatos "N" úr szavaiban valami, akkor valóban az lenne a megoldás, hogy elsuhannak a rendőrségre és vagy az ügyészségre és megtennék a feljelentést, nem itt cirkuszolnának a választási év utolsó hónapjai előtt, zsinatolva körbe a balos sajtót és képviselőket. Mindezt simán megtetették volna a feljelentés és az elrendelt nyomozás után is. Mert akkor valóban lenne mire hivatkozni.

De mint tudjuk, "mentsükmegapetőintézetet" is a lóvé elnyúlásánál többről nem szólt, most meg majd lesz a "mentsükmeganavtisztaságát" csoport ami még pár hétig elszórakoztatja a közéletet. Aztán meg ha ez sem jött be, majd jól megmondják, hogy a politikának nem volt fontos a randa bűnöző bácsik lefogása, mert belőlük élnek. Csak annyit nem értek, ha ez 2010 előtt is már így volt, hol volt akkor Horváth úr zöld dossziéja ?

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr855662023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása