A hirhatar.hu oldal egy igazi szemétrakás.  Hát megint vettem egy mély lélegzetet és belenyitottam az oldalba. Nem kellett volna...

HH.jpg

18 000 valahány kedvelője van a DK stabil elmebaj gyártotta orgánumnak, és a cikkek színvonala a sík tereptárgyakkal egyenlő.  Viccesen sem humoros, de bárgyúnak sem mondható orbitális hazugsággyár. ( mondjuk mit is vár attól amit egy Varju László birtokol )

Cikk címek :
- Videók az Orbán-Simicska birodalom hazugságairól
- Diplomás gyed: a felsőoktatási politika és a családtámogatás csődje
- A belvárosban tüntettek a rasszizmus ellen
- Kampányüzemmód igen, teljes összefogás nem
- Óriási bukás lett Andy Vajna orbáni filmje!

Szerintem ennyi elég is. Viszont ami félelmetes, hogy mennyi energiát és pénzt ölnek ebbe a szarkupacba.
Feri pontosan látja, hogy az agyhalottak akik ezt az orgánumot látják igazodási pontnak, biztos szavazói lesznek. Hát, ha ez így van legyenek is. Ott a helyük, én még kérnék tőlük netes olvasónként legalább 1000 Ft "olvashatósági" díjat is, mert akkor meglenne GyuFeri 300 Ft-ja mellé a pártbevétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr415654884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása