Mivel nagyjából minden mutató javult és a gazdaság tényleg kezd rendbe jönni, itt az ideje beindítani a kételkedők mantráját, a hazugság propaganda gépezetét. Ebben minden szempontból élen járó az index.hu. (link)

Most sem hazudtolták meg magukat, cikk arról, miért szar az ami jó, és miért nem jó az ami jó lehetne.
Csak azt nem értjük, hogy ezek a nagy elemzők, hol voltak amikor az egészet "elkúrták nem kicsit nagyon".
Most, hogy rendbe lehetne hozni mindent, és egy kicsit lehetnénk bizakodóbbak, jönnek az állandó áskálódók és majd sorban jelennek meg a cikkek, hogy ez csak trükk és egyébként minden rossz, ne higgyünk azoknak akiknek Ők hittek eddig ( pl. a nagy hitelminősítők, az EU pénzügyi szervezetei, és elemzők ) mert ezt itt most megint ők tudják jobban, az állandó károgók a búsuló liberális gazdasági értelmiség, azok akik Zita néni keblén nevelkedtek és Bokros Lajos bajszát pederve hallgatták a mestert. Békesi volt az isten számukra, és a legjobb pénzügyminiszternek a volt TSZCS pénztáros "nyírségi matek zsenit" tartották. De Lengyel Laci is a kötött pulcsiban mondta nekik, fiaim az egyetlen isten a liberális gazdaságpolitika.

Na ezek a figurák most kimásznak a patkánylyukaikból és bizonytalan elemzésekben hangoztatják, hogy majd meglátjuk, de nem biztos ám itt semmi. Na nekik üzenném: a gazdasági helyzet kiszámíthatóságát a szent tehenük esetében kezdjék el, ott a messze óceán túlpartján, mert ott aztán a zsenik mindent tutiban tartanak és minden oké. Csak a gond az, hogy még lehet, hogy pár hónap és az egész kóceráj a fejükre dől és akkor mi sem lehetünk okosabbak, de szebbek talán.  Egyébként meg be lehet kapni, de csak ha engedem !

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr375638736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása