feri.jpgFerenc tegnap bebizonyította ő még létezik, dacolva a napszúrással és egyéb mentális problémáival harcos beszédet intéz híveihez, akik hasonlóan hozzá, értve a bolond beszédét tapsoltak is. Azon ne is csodálkozzunk, hogy a Nagy Imre szóba sem került, mert a beszéd nem a megemlékezésről, hanem a buta ripacsról szólt megint, aki magát helyzete a középpontba, ezzel igazolva a hiányt amit a baloldal érezhet nélküle.

Szánalmas és egyben bosszantó figura ez a Feri, szánalmas mert egy beteg mindig az, de bosszantó is mert hagyják az ápolói, hogy szabadon garázdálkodjon orvosi kontroll nélkül. Aztán ott volt a meleg által kezelt Gordon is, aki keresi helyét, de a libatolvajlással és egyéb köztörvényes esetekkel terhelten nehéz neki, nem beszélve konok makacsságáról ami miatt a szocik is megorroltak rá. Nehéz lehet mindentől elhatárolódni amiben egykor nyakig benne volt. "Se narancs, se szegfű ..."

Már csak Attila hiányzott a sorból a hétvégén aki csupán egy facebook bejegyzésre méltatta Gordont, hogy ő bizony várja, hogy egyeztessenek és csapjanak a lecsóba, mert minden perc elfecsérelt idő volt amit nem Orbán Viktor, és a polgári kormány pocskondiázása nélkül töltöttek. Nos így állunk, a meleg fokozódik az agyak tompulnak, az eddigi betegségek a kiújulnak, és semmi sem okoz problémát ott a "ballib" oldalán. Hiába a közvélemény-kutatások szomorú adatai, hiába a kormány valós teljesítménye, hiába egy nagyon komoly vészhelyzet kemény kezelése a Duna mentén, Ők harcban állnak.

Már csak az a kérdés, kivel ? Mi tudjuk, Velünk a Hazával, és a Magyar néppel. És van köztük aki a démonaival... Azt is tudjuk viszont, ami jelmondatunk is : Soha többé Liberális + Baloldalt ...

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr805364661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása