pic_1_BalLibStop.pngIgen, a tegnapi nap mindent felülmúlt, és a ballib minden csatornáján folyik az ami szokott, de nem neveznénk néven mi az, mert ugye ez egy konzervatív oldal, már blog is. Igen arról írnak, hogy Matolcsy és Varga urak alkalmatlanok, nem értenek semmihez és tovább folyik majd Magyarország gazdasági elszigetelődése a "művelt nyugattól".

Mindezt annak a bizonyosság tudatában amivel ugye csakis ők rendelkeznek. Mert emlékezzünk a sikerekre amelyek az ő szakértői kormányzásuk alatt hoztak össze, Veres és Simor urak segítségével. 2008-ra sikerült a béka perspektívát elérni, és szinte rohantunk az IMF karjába, hogy segítsen mert különben itt az az államcsőd, amit egyébként 2010 óta napi rendszerességgel valahol leírnak, hogy na most következik be mert az Orbán kormány inkompetens. Igen ezt Ők hozták össze, úgy, hogy 2008-ig szinte a legcsodásabb pénzbőségben voltak a világ gazdaságai. Mi ezt úgy tudtuk kihasználni, hogy 2008 vészes napjaiban, majdnem ránk dőlt a ház. Gyurcsány Ferenc pedig pánik szerű mozgásokkal, hirtelen elkenve a gondok okozásának forrását egy magát "Nemzeti Csúcsnak" nevező tapicskoljuk a sarat tovább játékot hozott össze, fedezve azt, hogy itt más nem lehetséges mint a nemzetközi IMF hitel mentségében bízni. Apró gondolatjel " a Nemzeti Csúcson azon szereplőket hívta meg akiket éppen most gyaláz a ballib sajtó". Ez már a múlt, és ezeknek az uraknak most az a dolga, hogy ami szemetet ide hordott ez a díszes "szakértői" társaság ( Bajnait is beleértve ) rendbe tegye. Mi szorítunk nekik, és mást nem téve reménykedünk, hogy a nép okosabbik fele is megértette a tegnapi nap komoly üzenetét. ( a képen a Nemzeti Csúcsra érkező Fidesz delegációt látják akiket a Gyurcsány kabinet hívott meg )

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr605112802

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.03. 10:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása