lezárt.jpgEmlékszünk még az ártatlanul meghurcolt Berkecz Máriára a Millenáris park vezetőjére akit a demokratikus nőjogok élharcosai csendben hagyták testüregi motozásnak alávetni ... Aztán a gyorsított eljárásban ítélkező birói kar 2006 után aki számtalan esetben hoztak egy életet tönkretevő ítéletet, mára kiderülve ártatlanok felett ... dühöngött a demokrácia.

Vagy arra a Cserni nevű bíróra aki máig ott ül a pulpituson, és bátran ír a Galamus nevű szélsőségesen balliberális portálon, közben mint demokratikus bíró, szabott ki Bencsik Andrásra 10 hónapot ... Vagy emlékszünk még arra, hogy Török Zsolt azt mondta, " először teljes vagyonelkobzás, majd utána kérdezünk " ... mára demokratikus lett ő is. Keller László a párt ökle a feljelentésügyi államtitkár aki demokratikus módon indított számos feljelentést, amiből egyetlen egy sem jött össze, de meghurcolt számos ártatlan embert ... Aztán ott van a "kurva demokratikus", Vadai Ágnes aki mindent és mindenhol vizsgált, de célba soha nem talált ... szálltak a Grippenek . Vagy ott volt a demokratikus jogállam legnagyobb blöffje, a rendőrszékházba géppuska sorozatot lövő máig ismeretlen terrorista. Vagy ott amikor dübörgött a demokrácia kordonerdőbe borult a város, és műveleti terület volt szinte egész Budapest. Amikor a demokrácia nagyja Ferenc bojkottot hirdetett a Magyar Hírlap ellen, mert az neki nem tetsző dolgokat hozott le. Dühöngött a demokrácia és nem félt senki amikor ugyanez a balfék terror veszélyre hivatkozva nemzeti ünnepeinken beléptető kapuk sorát állítva fel, babakocsik mélyén turkáltak cumisüvegek után. Emlékezni kell ezekre a demokratikus időkre, mert most, hogy már nincs demokrácia és nincs szabad Magyarország még a végén vissza sírjuk ezeket a szép napokat.
Ugye emlékeznek Önök is ?

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr155654912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása