Írhatnék arról, hogy tegnap pár hülye egykor "HaHá-s", máskor székházfoglaló, és egyébként az alkotmánynemjáték.hu mozgalom bajnaista multikulti ifjúsága, megszállta a városházát. De nem teszem, mert akkor ezeknek a kreténeknek adok felületet.

hahahülyék.jpg

Pedig mekkora lenne az, amikor az egyik éppen aktivizálódó libbancs maga mellé ültetne egy talpig szaros és hugyos homeless-t és felvinné a budai villába, ahonnan lerándult egyet "jogvédeni", "arcoskodni".  Lenne otthon hacacáré, meg minden, mert milliomos apuka úgy baszná ki az utcára új barátjával együtt, hogy a legközelebbi hajléktalanszállót sem találná meg idegességében az iPhone 5s alkalmazásával.  Ezek olyanok mint egykor a Demszky volt, aki a Kádár ideje alatt bevallottan Maoista szemléletet vallott. Nem volt elég neki a létező "szocializmus".

Az nem volt gáz számára, hogy Mao elvtárs tömeggyilkos volt, meg a kommunista táboron belül is utálták, nem kicsit. De Demszky szerette őt, s mi több harcolt is érte itthon az utcán. Milyen fura, az élet ismétli önmagát.  Vagy annyira agyatlanok mint azok a hatvanas évekbeli "kirendelt aktivisták" akik olyan pólókat hordtak, amin olyan emberjogi aktivista, aki egyébként egy rohadék terrorista volt , tudják a Gevara névre hallgatott.  Sokat ragozom, ezek azok a fiatalok akik unalmukban, na meg tudjuk azért jó pénzért ( Soros Gyuri lóvéjából ) performálnak egyet bármelyik küszöbre, csak jelölje ki nekik az utat a liberális erőtér vezető személye.  Más téma, de vicces számomra, hogy a ballib azon károg, hogy az ő idejükben "hiperfüggetlen" M1 számukra kínos elszólást, azaz Bajnai "Fájni fog " Gordon beszédét idézik unós -unatlan.

Én emlékszem, de lehet sokan még itt velem együtt, hogy a minden reggeli "szoci - mazó" műsor ott virított ha kell ha nem alapon a reggelben Napkelte néven.  Akkor az, nem csípte a kifinomult szemüket, hogy egy alkoholista ( Lakat T), egy orrpolipos ( Verebes ), és egy váltig "szocnépies" úr ( Pallagi ) nyalta tövig azt, amit hozott nekik a kormánypárt(ok). Illetve másról nem nagyon hallott, látott a közönség mint, mekkora siker a 100 meg 100 napos program, meg az Új Magyarország terv. Ott döglött meg a tv képernyője előtt a pannon puma is kínjában.

Most, hogy szerencsétlen liba tolvaj elszólva magát pislogott, hogy ezt nem úgy értette, téma lett megint, megy az "ajvékolás", hogy kérem itt a tv a kormány propaganda gépezete.  Na hagyjuk is, péntek reggelere ennyi elég, legyen végre egy nyugis hétvégénk, mert a jövő héten lehet, hogy Feri hozza a gázrezsót, aztán felültet rá mindenkit aki nem úgy viselkedik ahogy azt Ő levárná ...

Jó reggelt Magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr695635311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása