Ezek azok a szavak amiket a DemokratiKuss Ellenszenv pártjai gyakorta használnak amikor bírálni kell a jelenlegi kormányt ( basszátok meg csak azért sem írok hatalmat ).
Nos akkor mi legyen velük ?

Közmunka helyett megint segély végtelen végig, és a munka helyett lustaság.
Rezsi csökkentés, helyett legyen rezsi emelés, mert az jobban kedveli minden magyar, és mivel a " demokraták " ehhez értenek, ezt be is bizonyították több éven keresztül. A rezsi csökkentésre pedig azzal érvelek, hogy a szolgáltatók emiatt fognak leépíteni, és mondjuk egy - egy közmű meghibásodása kajavitása eltarthat hosszú heteken át. Jelezném, a nagyreményű "boldog demokratikus időkben", már a leépítésekét megtette az E-ON, vagy bármelyik akinek a kezében van szolgáltató cég, ezért olvassa le a villanyórát a szabadnapos póstás, vagy éppen ezért akadozott az ellátás egy - egy viharos nap után a vidéki településeken a kidőlt villanyoszlopok miatt. Arra is kitérnek, hogy nem fognak fejleszteni, mert nem lesz miből ... Kérdés, melyik fejlesztésre gondol az a barom aki ezt leírja ? Már elnézést ... a garantált haszonból, egy fia fejlesztés nem valósult meg azokon a területeken ahol a ballib kormányzás eladta a közműszolgáltatást, csak az árak emelkedtek. Mert ez volt a profit optimalizálás szempontjából a legjobb.

Az uccsó érv, hogy az emberek nem érzik meg a csökkent rezsi hatását, mert máshol szedi be rajta az állam amit elvett a szabad szektortól. Hülyeség, bizonyított tény, hogy családok sokasága, nyugdíjasok ( mint például szüleim ) bizony nagyon örültek annak, hogy a gáz ára csökkent és nem kicsit.  Demokrácia, óh' ez a kedvencük, mert az most akkora veszélyben van, hogy már - már Heller Ági néni kell, hogy megvédje azt külföldön. Mert itt, a demokrácia hiányában szenvedők, nem írhatják, mondhatják el napi "48" órán át, hogy nagyon nagy baj van a demokráciával. Nincs, egy szabad orgánum ahol kifejthetnék ezt, az igazságszolgáltatás már elvesztette önállóságát, mert megbünteti a csaló, tolvaj politikusaikat, pedig Ők demokraták. Magát a demokrácia szót lopták le, azzal, hogy párt névbe illeszti be, az aki a legjobban sértette azt. Demokratikus Koalíció vezetője az az elmebeteg, volt bukott miniszterelnök aki saját népének csontját törette, és lövetett közéjük. A demokrácia szó szerepel annak a volt pártnak a nevében is akik egykori tagjai, milliárdos tartozást hagyva ránk, szivárognának vissza a hatalomba. Kuncze Gábor, Fodor Gábor ... soroljam, vagy tudják.

Butaság. A nép buta, ostoba és legalábbis birka, ez a legjobb érv amikor kifogynak mindenből, és ezzel el is intéznek mindent.  Lásd Kéri Lacika aki annyit mondott a magyarok 90% hülye a közgazdaság alapfogalmaihoz.
Vagy éppen naponta olvassuk, hogy birkák vagyunk mert beszopjuk a sok ideológiai maszlagot amit a kormány hazudik ...
Milyen kis kedvesek, ezek ...

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr505657852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása