A bunkó

Címkék: bunkó Kéri László

2013.11.14. 11:59

Igen, van olyan. Ő az aki mindig tudja, kit mivel lehet vérig sérteni, megalázni. Védekezése pedig az, hogy Ő a bunkó.  Most ebbe a szerepbe lépett bele, mit abba a bizonyos kutyaszarba ami ott virít az utca kövén, Kéri László. (link)

lacivshomer.png

Amennyiben elemezni szeretnénk miért volt ordas nagy paraszt nem kell sokat idézni tőle, elég ha a nőket érintő verbális monokli osztogatása hozzuk fel tőle : "kócos fogú rémség, szőke csaj, akinek a nevére nem is kell emlékeznem arra a kis időre "

De a bunkó itt nem áll meg, mert folytatja ( Szekeres Elvtárs jelenlétében aki erre az eseményre, csak szolidan, két felest nyomott le, mert bárgyú vigyora erre utalt ), hogy a nép 90 %-a hülye, tapló mert nem ért a makrogazdasághoz és beszop minden marhaságot. ( végül is ja, mert nyolc évig ezt tette a pannon puma döglődése közt )  Nos a nép 90% pont nem volt jelen Jászapátiban ahol Kéri László "a bunkó" előadást tartott arról, hogy mindenki oktondi, de legalábbis nagy f@asz, mert elba@sza a lehetőséget, ha nem a "más anyagból gyúrt" emberekre szavaz akik most éppen a szocik voltak. Bajnai is az, Ő mondta. Meg a Gyurcsány is az. Mindenki, csak Ő nem és az a 10% aki érti miről szólnak a "makroadatok".

Laci mára beírta magát abba a képzeletbeli könyvbe ahol ott sorakoznak azok a nevek, aki lenézték és megalázták saját népüket. Sokszor tette ezt már, de ennyire alpári büdös, lumpen proli módjára még soha.
Az öregkori szenilitás nem mentség arra, hogy valaki "Homer"  legyen. Mert a kis sárga rajzfilm figura is az epizód végén belátja, hogy hülye volt és legalább elnézést kér a maga módján. Ez itt most elmaradt.

De rájöttem miért volt ez, mert közegében találta magát, oldalán egy alkoholista egykori MSZMP katonával, aki sok égettet szesz elfogyasztása és szélesre tárt "ánusz nyílások" fényesítése után remek karriert futott be, mára mint megújult bátor demokrata csücsül a Bunkó Laci mellet. A vele szemben ülő nép, pedig az a 10% volt aki annyira "művelt", hogy érti a makrogazdaság minden rezdülését, de leginkább az utalásokat ha egy hölgyet lehet alázni és taposni. Tapsikoltak és röhögcséltek örömükben, hogy ez a vén szaros tahó miket nem mond ...
Aztán Laci bátyánk hazament Jászapátiból, a Rózsadomb tetejére, és Zita néni keblén megnyugodva gondolt arra, hogy holnap papucsot húz és elmosogatja a szennyes edényeket, mert egyébként a drága Zita néni nem ad neki többet abból, amit "csak ő adhat neki".

Jóleső érzéssel bújt ágyba, és végig futott egybites agyán, "na mennyit is segítettem ezzel a kis szösszenettel az amúgy poraiban heverő baloldali egységnek".Fasza csávó voltam, az már tuti.
Aztán horkant egyet és párnájába fúrja bunkó, tahó fejét.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr805632826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása