egytabor_egyzaszlo_ballibstop.jpg"A Haza nem lehet ellenzékben" Orbán Viktor.
De mint látjuk itt a mi kis közösségünkben már felütötte a fejét az ellenzék okosainak serege. Rasszisták, gyűlölködök. Pedig miránk szokták ezt mondani jobboldali érzelműekre, hazug módon.

Mi itt a moderálás szabályai szerint, (itt tekinthető meg) nem uszítunk nem keltünk kisebbségek ellen haragot. Próbáljuk a tényeket a maguk rendje szerint bemutatni. Ez sokaknak nem tetszik, megértjük. Azt viszont nem, hogy magyar a magyarnak miért lehet ellensége?! Mi visz embereket arra, hogy "FideSS-nek", mi visz arra, hogy a tényeket letagadva, maguk okosságát gondolják annyira igaznak, hogy dühükben már maguk fajtája ellen is támadnak. Mondhatnánk ez a magyar átok. Nem hinnénk, mert az elmúlt napok, hetek, évek azt láttatják velünk, az ország nagyobbik része érti mi történik, mi felé haladunk és miért jó ez. A többi meg ki tudja miért, de a sarat dobálja tovább, pedig így csak maga kerül gödörbe és elszigetelődve és gondolhatja botor mód, na ezek jól itt hagytak engem. Pedig mi nem akarunk senkit elfeledni. A magyar itthon van, még ha másként látja is a világot mint akár mi. Sok színű nép vagyunk, voltunk és ha lehet leszünk. Így lehet csak egy a zászló, akkor csak így lehet egy a tábor: a Magyar.  |  Az írásról beszélgetni itt lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr705114311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása