facebook-fuggo_ballibstop.PNGMit rejt a facebook mocsara, mi látjuk, de látják e azok is akinek az lenne a dolga, hogy elemezve arra jöjjenek rá a csata helyszíne és tere áttevődött a virtuális térbe. Nincs olyan nap, hogy ne találkoznánk a weben olyan írással ami a hazugságot döngöli az amúgy sem teljesen világos agyakba.

Van ahol csak annyi születik, hogy meglapozott forrásra hivatkozva elterjesztik, hogy a külhonban dolgozó magyar állampolgár személyi igazolványát és lakcímkártyáját bevonják. Az egészből meg annyi igaz, hogy aki végleg otthagy bennünket annak vonják be az okmányait,mint eddig is. Egy egész hét kellett hozzá, hogy ez a cáfolta elinduljon a híráradatban.

Vagy egy másik írás, ami arról szól, hogy aláznak meg egy családot a rokkant nyugdíj felülvizsgálatán, se pontos név, sem pontos lakhely sem, pontos szakrendelő megnevezéssel. A lényeg, hogy sajnáljuk azt a családot aki talán soha nem létezett csak egy mszp-s vagy dk-s vagy e-2014 -s, blogger agyából pattantak ki, ezzel is alázva a kormány munkáját.

Vagy itt van a maffia ügy, két nap sem telet el, de már azzal van tele a web, hogy ez az egész hamisítvány és a kormány a Fidesz akarja lejáratni a szegény baloldalt, és egyébként ők sem különbek tőlük. Nem csodálkoznék már azon sem, ha egy hét múlva az indulna el természetesen névtelen, de meghatározó volt kormánytagra hivatkozva, hogy Portik a Fidesz ügynöke volt valójában és az egész maffia maga Orbán Viktor kezében összpontosul...

Vannak már erre utaló írások ma is, tessék csak olvasni : " A közbeszerzési, önkormányzati, föld-, dohány- és sorolhatnám még milyen alapú befolyással való üzérkedés, közpénzek elfeketézése vagy átirányítása, az átláthatatlan államháztartás a közvetlen javadalmazotti rétegen túl minden egyes magyar állampolgár személyes érdeksérelme, folytatódó, hallatlan botrány, amelynek gyökerében ott a nemzeti korrupció dolgokat soha nem a nevükön nevező évszázados tradíciója, a polgárosulatlan társadalom, a nép megalázottsága és folyamatos alkalmazkodása, az úri gőg, a poros kádári és a gátlástalan maffiahatalmi technikák keveredése, a rendszerváltás eltérítése és lerablása a mindenféle pártba beépülő szoci struktúrájú klientúrákon keresztül, ott vannak a Che Guevarás és a kszírós pólók.. a félmeztelenek egy diktatórikus agy körül, amelyik pártot keres magának, csak az nem világos, hogy a KISZ legyen az, vagy valami újdonat. Röviden, a szabadság feláldozása -- de minek az érdekében is? Talán biztonságot kapott cserébe a magyar?" index.hu, mai cikke.

Szóval itt tartunk a weben. A téboly határán, és attól balra.
Mindenki azt ír amit látni akar, és azt hiteti el amit elhinni szeretne.
Már a számoknak a tényeknek sem hiszünk, mert azt mondják csalnak és hazudnak azok is.
Mi ez, ha nem az új hatalmi ág amit a jobboldal nem vett, vagy nem akart figyelembe venni. Butaság volt, és marad is, mert a harc még koránt sem ért véget, sőt most indult neki lök-hajtással. Tenni kell ellene, mert elönt bennünket a hazugság sara, és ott fulladunk meg benne. Azt mondják, nem szabad a sajtó, és nem szabad a szó, de itt mehet a torzított 24 órás hírfolyam. Olvasom, hogy a kormány a Bertelsmann (http://www.bertelsmann.com/) lobbistáit véli felfedezi a kormányt érő támadások mögött az EU-ban. Tudjuk ezé a cégé az RTL és számos nagy sajtótermék, 1000 és 1000 sajtómunkásnak adnak munkát, így azt gondolom a csata velük szemben, olyan kilátástalan mint a szélmalmokkal harcolni. Felesleges is.
Egy front amit megint csak azért vállalunk fel, mert. Semmi értelme. Viszont ott ahol fájna nekik, nem teszünk semmit, vagyis elég keveset.

Aztán majd megint mint 2002-ben lehet majd a sebeket nyalakodva azt mondani, majd okosabbak leszünk.
Ne feledjük, akkor a média klasszikus ágát használva fel, vitték tovább a suttogó propagandát, most viszont egy egészen olcsó módszert a "profilokon" át terjedő hazugságot használják és nem kevés embert találnak el... mai szám : 4 450 580 aktív felhasználója van a facebooknak Magyarországon. Ebből csak 20% kapja napi szinten meg a hazugságok megosztását, és máris beljebb vannak.
Figyelni kellene, és áldozni rá, míg nem késő!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr755245870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása