magyargyulolet_ballibstop.jpgPont elég lett a hazugságok világából 2010 után, de ezt nem hagyják annyiban a mocskolódás iparosai. Index, HVG, Népszabadság, Stop.hu, Origo, és hir24, Magyar Narancs, Klub Rádió, Gazdasági Rádió, Tv2 RTL Klub, és a mindig szolgálatkész ATV.

Nem csinálnak mást csak a nap 24 óráján át ontják a hazugságot, mérgezik a magyarok közös poharának italát. Azt gondolják, azzal, hogy a sajtó csak ellenzéki lehet, le van tudva minden. Az örök igazságok tudása csak az ő birtokukban van. A gonoszok azok akik ebben kételkedni mernek.

Igen, lehet ellenzékben a sajtó, de nem hazugságban és mocskolódásban. Pedig ők ezt gondolják ellenzékiségnek. Minden saját maguk állította normát rúgnak fenékbe, amikor szolgálói lettek annak a háttér országnak akik azon dolgoznak, hogy a kormányt a magyar nép munkáját semmibe vegyék, és disznó módjára tapicskolnak saját maguk mocsarában röfögve. Mit értünk ez alatt, mondjuk azt, hogy azok munkáját pocskondiázzák akik építettek házakat, melyben majd a devizahitelesek lakhatnak ha pályázatuk sikeres lesz. Vagy azt, amikor minden erőfeszítéssel azon dolgozik a pénzügyi vezetés, hogy amit itt hagyott ránk a dicső "Bal Lib" kormányzat valamilyen mód, próbáljuk kiigazítani, úgy, hogy közben a nép nemhogy megadóztatva hanem éppen az adót csökkentve dolgozhasson,ők ezt negatívan adóemelésnek tüntetik fel.

10_ballibstop.jpgDe a rezsi csökkentést is meg tudják magyarázni, miért lesz az gond egy nyugdíjas vagy épp többgyermekes család részére ha kevesebbet kell majd fizetnie. Mindent hazudva, az eget az égről a napot, hogy nem süt, a föld, hogy szögletes. A cél csupán egy, az elvesztett pénzek minden áron való visszaszerzése. Egy percig se gondoljuk, hogy a haza vagy a magyar emberek sorsa a fontos számukra. Nem, mert ha az lett volna akkor az a fene nagy igazság érzetük megmozdult volna 2006 után, amikor már nyilvánvalóvá vált, halad az ország az MSZP és SZDSZ által vezetve a csőd felé.

Ez az írástudók igazi árulása, és ha ezt mi józan állampolgárok bevesszük ismét, Ők nyertek.
Tehát mindenki nevében kérjük ki magunknak, hogy a fent leírt "sajtótermékek" magukat hitelesnek, pártatlannak állítsák be. Kikérjük magunknak, hogy a saját nemzetünk népét fordítsák egymás ellen a pénzszerzés vágyától vezérelve. Ne szennyezzék tovább ostoba orbitális butaságaikkal a magyar tudatot. Fejezzék be, elég volt, nagyon elég!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr925116672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása