zsidó származású  katonák támadták a magyarokat.jpg2006 október 23. sok embernek okozott maradandó emléket, vagy így vagy úgy. A lényeg egy, hogy a magyar történelemben nem csak mint az 56-s forradalom 50. évfordulója hanem mint a modern-kori demokrácia szégyenfoltja szerepel majd. Van aki úgy látta, hogy egy csürhe megfékezhetetlen tombolása miatt volt indokolt a rendőri attakra, remélhetőleg a társadalom ostobább és kisebb része ez a csoport. Volt aki pedig azt látta, hogy a Gyurcsány - és itt jogosan kell a rezsim kifejezést használni,- akarta földbe döngölni a szabadságvágyukat kifejező ellenzőit.

A lényegen már sajnos nem tudunk változtatni, szemek, végtagok és mérhetetlen lelki sérülés keletkezett azon a napon.  No meg egy dolog, hogy a Gyurcsány rezsim és vele a szocialisták végleg elvesztették a társadalom egy nagyobb hányadának megbecsülését, ha volt egyáltalán nekik olyan.  Viszont volt egy legenda ami akkor már szárnyra kapott és máig élt, hogy bizonyos nem magyar haderő is részt vett a brutális tömegoszlatásokban.

Volt aki ukrán, volt aki orosz és voltak akik izraeli jelenlétet véltek felfedezni a brutális rendőri sorfalak közt.
Számomra, mint az egyik elszenvedője az eseménynek, nem igazán jött ez le, mert szerencsémre engem csak távolról érintett a rendőri erő fegyvere, a könnygáz és a gumilövedék. Egy biztos, hogy sokan mondták utána akik közelebb voltak az események magjához, hogy a rendőrök furcsa nyelven kommunikáltak egymással.
Mivel én személy szerit nem hiszek az összeesküvés elméletben, csak azt tudom, hogy nehezen hihető, hogy egy idegen ország rendőrei gyakorlatoztak volna rajtunk.

Egy azért, mert minek. Kettő, volt elég rendőrnek álcázott szadista így is. Három, ebből a dologból nagyon nagy botrány keveredett volna. Ebbe a nagy csendbe, "zuttyant" bele, tegnap egy indexes cikk, mely egy WikiLeaks-hez közel álló forrás azokat az e-maileket adta közre, melyben izraeli katonák gyakorolták volna rajtunk a tömegoszlatás technikáját. Ez ebben a Portik és Gyurcsányi viszonylatokat feszegető időkben akár még jól is jöhet, de szerintem nem és nem is igaz.
Miért ?

Mert az, hogy pont ezen ország katonái lettek volna itt, és vertek volna bennünket az aszfaltba, nem logikus az akkori események tükrében. A hír jelentősége inkább a mában keresendő, és ott is abban, hogy benzint dobjon ismét arra a kihunyni látszó parázsra amit imádnak ránk fogni EU szerte. Épp most amikor a Zsidó Világkongresszusnak  ad helyet Magyarország, jön egy hír arról, hogy itt márpedig zsidók vertek magyarokat.
Több mint furcsa, és több mint orbitális hazugság. De jól jön azoknak akik azt szeretnék látni, hogy megint masírozó emberek vonuljanak még ha kis számban is az utcán, antiszemita jelszavakat skandálva igazolva azon dühüket ami sem nem jogos sem nem igaz. Inkább hülyeség.

Jól jönne egy kis balhé, hogy lássanak majd itt igazolást arra, meg kell regulázni ezt a kis "fasisztoid" országot, mert gyalázat ami itt történik. Szerintem a cikk és a feldobott információ mind azt szolgálja, hogy ismét téma lehessen az ami nem téma. Az egészben viszont az a legborzalmasabb amit egyébként, nem mér fel az index, mert gazdái megint csak kihasználják a pokol elszabadulásának lehetőségét, hogy amennyiben elszabadulnak az indulatok az merre is mehet tovább. Mert megint csak a ballib önös érdekeinek kiszolgálói, kis stílű egyéni perc érdekei számítanak.

A nagyobb gond inkább abban rejlik, hogy a kongresszus itt léte számos más érdekű csoport számára adhat, de ne adjon alapot arra, hogy bármi történhessen. De ezt az index megint nem vette figyelembe, mert náluk a lényeg az, hogy bizonyítsuk be mindenképp, hogy a jobboldal egésze náci és kapva kap egy hír hallatán, ennek bebizonyítására.Remélem és ebben szinte biztos vagyok, hogy már nem a Laborci mutyi és gengszter világ működik az NBH-n belül, és Ők már tudnak arról, hogyha valami történne esetleg, és bízom abban is, hogy az indexhez hasonló rémhírgyárak megfigyelése sem marad el, egy ilyen nyíltan uszító cikk nyomán.  Lehet most sokaknak csalódás, volt a reggeli poszt, de a józan ész és érvek irtatták velem, a bizonyosság megismerése nélkül, nehéz lenne a biztosat úgy állítanunk, hogy azzal nem esnénk az index csapdájába. Többet meg arról a bizonyos 2006. október 23.-ról, szerintem még pár év elteltével fogunk biztosan látni. Tudni, mert akarjuk tudni.

ÖN IS SZERETNE VÉGRE TISZTÁN LÁTNI???
KEDVELJE ("LÁJKOLJA") A BALLIBSTOP OLDALÁT ITT A JOBBOLDALI OSZLOP TETEJÉN
(FACEBOO
K - TETSZIK)

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr85247701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sesa 2013.04.26. 10:03:11

Csak szakértők lehettek akik a "Locsoló autók" kezelését felügyelték, illetve betanították. Izraelből vásároltuk azokat.
süti beállítások módosítása