mszpvideo3_ballibstop.PNGA lejárató kampány nem lett sikeres. Mondhatjuk azt is, hogy Öngól volt, hiszen nem kevesen tiltakoznak ellene. Tiltakoznak az örökösök, a médiák, azok akiket felhasználtak, akiknek a munkáit az MSZP nevű gárda felhasználta, mondjuk ki, ELLOPTA!  Ezek a fizetett statiszták, civilnek tűnő színészek is furcsán hatnak. De jól betanulták a szöveget, kár hogy a valóság alapja igen kevés...

A videóban bevallják azt is, hogy nem tartják fontosnak a szocialisták az országot, még országnak sem tekintik, csak játszótérnek, egy "retrográd, kelet-európai, antidemokratikus képződmény". Ez hát a szocialisták véleménye az országról, rólunk, Önökről.

mszpvideo1_ballibstop.bmpValamiért minden felelősséget Orbán Viktorra, a 3 éves munkájára akarnak hárítani, arról azonban elfelejtettek beszámolni a videóban, hogy a szocialisták által felvett több száz milliárdos hitel feltételeiben benne volt az is, hogy a visszafizetést csak 2010-től kell elkezdeni, ami ugye nem elhanyagolható információ

Az is egy téves megjelenítés (ismét csak hazugság), hogy a miniszterelnököt össze akarják mosni a szélsőjobboldalinak titulált Magyar Gárdával, aminek jelenléte egyébként szükséges is lehetne, ismerve a magyar rendőrség káros és félelemkeltő működését. Szerintük a Fidesz egy "önző, hangos kisebbség" ami csak azért is furcsa, mert a kisebbség éppen kormányon van. A közvélemény kutatásokban pedig magasan veri a baloldali pártokat.

mszpvideo2_ballibstop.jpegA videóban elején a következőt hallhatjuk:
"Mindig mindent, és mindenkit megtámadni, elzavarni és legyőzni akarnak"
Ezzel csupán az a baj, hogy az Mszp 2006-ban megtámadta (nem csak a vandálokat) a békés tüntetőket is. Elzavarna bárkit is a Fidesz? Mit is mondott az (akkor) szocialista Gyurcsány Fletó? ("Akinem nem tetszik, lehet menni, tessék"), és hát legyőzni akarna valakit a kormány? Hiszen Ők vannak kormányon, győztek, nincs kit legyőzni egy 2/3-os támogatással... Pszichológiailag sem normális az, amit a szocik csinálnak, hogy a saját hibáikat vetítik ki másra, az ellenségeikre. Mert Ők ellenségként kezelnek mindenkit, aki nem az ő elveiket osztja.

Nagyon ostoba dolog az is , hogy KIRAGADOTT (és időben is évekkel korábbi) mondatokat használnak fel, ami szintén nem túl korrekt, de hát mit is várjunk, egy diktatórikus rendszer utódpártjától? A Békemenetet és azok vezetőit igyekeznek beállítani agresszorokként, csak közben a saját rosszindulatú és sértő, hazug megmozdulásikat hagyják ki.  Az is elég pofátlan dolog, hogy Orbán Viktor tapsát berakják egy olyan mondat után, ahol a Miniszterelnök nem is szerepelt, úgy vágnak össze aljas módon videókat, képeket, ahogy nem szégyenlik. Manipulatív videó ez kérem. Nem titok. Vajon milyen demokraták ezek? - Elmondom, SEMMILYENEK

mszpvideo4_ballibstop.PNGA szocialisták a videóban úgy mutatják be az utcákat, mintha a sok hajléktalan az elmúlt  3 évben került volna az utcára, mintha a szocialistáknak ÉS LIBERÁLISOKNAK semmi köze nem lenne az emberek (szerintük főleg a közép osztály) elszegényedéséhez. Pedig hát nagyon is van. A legtöbb gyárat a SzociLib kormány zárta be, adta el, így százezrek kerültek az utcákra, munka esélyek és kilátás nélkül. Sokszor olvashattátok már tőlünk is azt, hogy egy lebombázott alapra nem lehet építeni, így nem értjük a Szocik elvárásait, a nagy gazdasági fellendülésről! Amit Ők csináltak ámokfutás, még hosszú évekig a nyomát viseli az országon, s ez ellen nincs politikus aki tenni tudna, akkora károkat okoztak.

...és akkor itt ez a "47 ezerezés..." Soha senki nem mondta, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. Ezt senki nem állította, (a videóban is kivágott, más témából kiragadott rész látható egyébként). az MSZP és a baloldal, ezt is kiragadta és a mondatot átalakítva hazudta tovább. Az igazság azonban az, hogy ez a 47 ezer forint az előző ciklusban 23 ezer forint volt. Segélynek hívták és most bérnek hívják. Ugye érezzük a különbséget, és látjuk hogy 2x annyi most, mint a szocialisták alatt. Néha az az érzésem, hogy a szocialisták szerint jobb volt a 23 ezer? Tartok tőle, ők vissza is állítanák - hiszen ezek szerint az emelés (is) a problémájuk. Ostoba egy társaság ez, kétség nem fér hozzá.

mszpvideo5_ballibstop.jpgAz egészségügyről is beszélnek , mintha azt a Fidesz vágta volna szét. De nyilván mindannyian emlékszünk a Liberálisok ámokfutására mely következtében több kórházat, iskolát, egészségügyi intézetet zártak be, mert ellehetetlenítették a fennmaradását,  dolgozók tisztességes munkához való jogait, és bizony, egy olyan rendszert igyekeztek létrehozni, ami csak a gazdagoknak és tehetősebb rétegeknek nyújt éppen hogy csak megfelelő kórházi kezelést. ...és akkor még nem beszéltünk a Vizit díjról. ágydíjról, ami komoly összegeket húztak ki a nyugdíjasok, szegények zsebéből. Igazi szolgáltatások nélkül.

Tandíjkérdés. Ez is egy nagy ferdítés de a Liberálisok számára nincs lehetetlen. Emlékszünk bizonyára, hogy minden kérdés nélkül jött a tandíjötlet az Ő szájukból is, most még s ez ellen tiltakoznak. Tandíj egyébként Ma sincsen. Tandíj csak annyira van ahogy 10 évvel ezelőtt, azzal a hatalmas különbséggel, hogy a Szocialista -Liberális kormány munkája okán egyre többen hagyják el az országot, és mint tudjuk Magyarország nem áll olyan jól, hogy külföldnek képezzen munkaerőt. Van orvosi hely itthon is bőven. Vidéken, háziorvosokból nagyon kevés van, az, pedig hogy sokaknak nem derogál ezt a munkát ellátni, ne a Magyar állam és az adófizetők problémája legyen.  Ha tanuló elvárja, hogy fizessék neki a tandíjat, akkor tegyen ezért valamit. Hiszen ha itthon folytatja akkor NINCS tandíj, de ha nem, akkor a külföldi keresetéből lazán ki tudja fizetni azt az összeget amit a magyar adófizetők költöttek az Ő taníttatására (még sem tudjuk kihasználni a tudását).

Aztán arra már csak röviden térek ki, hogy olyan dolgokat kérnek számon a kormányon, ami ha valós hiba is, Ők is elkövették. Nem is egyszer, többször, mert Ők is ugyanolyan politikai párt, akik hazudnak reggel, délben meg este... s ebben tényleg különböznek, meg abban, hogy lopnak is, ha mást nem is, de más médium felvételeit, mondatait. Ahogyan ez a videó is teszi.

mszpvideo_6_ballibstop.jpeg...és hogy ki tette tönkre Magyarországot?  Az elmúlt 60 év..... amiben a szocialistáknak (a szocializmus pedig a baloldal szüleménye), sokkal nagyobb szerepe volt, mint bármely másik oldalnak, szervezetnek. Hiszen diktatúrát szervezve erőszakkal voltak kormányon hosszú évtizedekig, erőszakkal, családok szétszakításával, életek tönkretételével, morális, és gazdasági kudarcokkal, melyeknek nyoma mind máig érződik és ez a tönkretétel bizony nem A Fidesz vagy a Békemenet következtében alakult ki. Már csak mert idejük sem volt rá.

és a következő mondatban beismeri az Mszp a vesztét:
"A szabadságharcnak nevezett gyűlöletkampány egy hatalmas hazugságra épül"

Ezen túl egyetlen tényszerű adat nem hangzik el, és azt sem halljuk, hogy Ők mit csinálnának másképp, mint csináltak vagy csinálnának jobban? Hogyan csinálnák azt? Kikkel? Stb... Ez egyszerű gyűlölködés, amihez a legjobban értenek...

Az Mszp betegségének a neve: Orbán-fóbia.

Végül pedig az is beszédes, hogy a videót az első 24 órában
900-an kedvelik és a 1400-an ellenzik, az Mszp SAJÁT videómegosztó profilján.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr575117954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása