bajnai_mesterhazy_BLS.jpgMost kicsit más lett a helyzet, de mint láthattuk, már aki volt olyan perverz és megnézte ezt. Gordon, most belelépett. Illetve újból, mert már egyszer benne volt, de annyira jól érzete benne magát, hogy a kényszer és egyéb késztetés miatt megint nyakig merült bele. Azt mondták egymásnak Ati és Gordon, hogy együtt nemzeti érdeket teljesítenek majd, amikor leváltják az Orbán rendszert
.
Na akkor már legalább tudjuk, mi mint a nemzet teste azt hogy ez az érdekünk, hogy ez a két maffiózó leváltsa rólunk a rendszert. Emlékeznek még, 2002-ben egy volt MSZMP tag, ügynök azzal a szlogennel indult neki, hogy lesz itt majd "jóléti rendszerváltás". Kicsit sem hasonlít... Akkor is egy bárgyú képű, de szerethető szakembernek látszó, de mégsem az, szegény milliomost nyomtak a szocik a nyakunkba. Az is a rendszert akarta átalakítani, sikerült is. Lett itt nagy jólét, meg a pannon puma is elszaporodott.

Finnyás volt már akkor is a kelletlen társ a liberális szdsz, de csak lenyelték a békát a hatalom érdekében.
Most is ez lesz, Gordon hozza a liberális szárnyát, akik ha büdös a lába a mszp tagoknak, meg árad belőlük a savanyú sör szaga, de mégis keblükre ölelik még a Szanyi kapitányt is.Mert hát csak a mi, azaz az ő kutyájuk kölke ez a Gordon fiú, még az internacionálét is olyan szépen énekli. Aztán meg kit érdekel az a sok barom aki egykor abban hitt ott az LMP tájékán, hogy lehet más, "lószar mama", dehogyis, jöttök szépen ti is. Szabó Tmistől, egészen Karácsony Gergőig.

Becsatlakoztok a Portikok és laborcok világába ahol nincs "finyákolás", itt kérem elvtársi összetartás van. Tegnap ezt is megtudtuk.Aztán lesz majd forró drót, meg közös jelöltek kiválasztása, mert a nemzetnek erre van igénye és slussz. A videón látszik, hogy Gordonnak szóltak, " te beszélsz itt baromságokat, hogy június, meg ki kell még várni, takarodsz gyorsan Attila ölébe és megegyezel, vagy nincs több lóvé, sehonnan" Gordon meg mint a pincsi, szalad a régi udvarra. Attila meg boldog volt, na ez is letudva. "Itt állunk vált vállhoz vetve és legyűrjük a nemzet érdekében ezt a gaz imperialista, fasiszta, náci rendszert. Gordon lesz az eladható figura a maga kis szerény fizimiskájával, mi meg adjuk a tömegbázist hozzá.

Feri meg majd ha akar jelentkezik nálunk, és majd eldöntjük szükségünk lesz e rá vagy sem."
Tegnap ez volt, a nagy hír, a nagy bombasztikus öröm és boldogság ott a maffiás tábor udvarán, ahol derékig áll a piszok, de ez senkit nem izgat, mert nincs olyan felület ahol ne tudnák ezt kimosni, feltisztítani és megmagyarázni.
Miért ? Mert most már együtt van az áhított "nagy csapat".
Millások, 4k meg a többi, most aztán nincs mit tenni, kicsit büdös, kicsit kínos, kicsit bűnöző, kicsit a múlt, de mindegy, mert ezt Ti is akartátok a "nem tetszik a rendszerrel" most itt van az "új".

Szép vasárnapra ébredtünk....

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr845250544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiha Hmt 2013.04.28. 11:11:39

NEM KELL BÁNTANI ŐKET.. A PÉNZ SZAGA.. AZ A NÉP A GANÉ AKIK MEGENGEDIK... ÉS A TUDATLANSÁG. A BIRKÁK , ARRA MENNEK , AMERRE A KOLOMP.... SEMMI MÁST NEM LEHET TENNI: A VALÓSÁGOT KELL ELMONDANUNK EMBERTÁRSAINKNAK :MI VOLT AZ ? AMIT ,AZ ELMÚLT 20 ÉVBEN ,RENDBE TETTEK ?? V. HELYES ÚTRA TERELTEK? V. MI AZ , AMIT FELÉPÍTTEK ÉS M.ORSZÁG JAVÁRA VÁLT VOLNA.??? CUSLÁGOKRÓL MÁR NEM IS BESZÉLEK.. ILYEN EMBEREK MINDIG IS LESZNEK,,,MEG BŰNÖZŐKKEL A KAPCSOLAT TARTÁS ... DE AKIK NEM ISMERIK A TÉNYEKET , S MÉDIÁKBÓL ÉRTESÜLNEK ,AMIT TALÁL A WC.-BE S MAJD HASZNÁLNI FOG. ADDIG NEM LÉSZEN VÁLTOZÁS ,MÍG ETIKÁT S ERKÖLCSTANT NEM OKTATNAK...HAZASZERETET? .. AKIK AZ INTERNACIONÁLBA NŐTTEK FEL? S MÚLTAT ELTÖRÖLJÜK??? AKIK ILYEN SZELLEMBE SZOCIÁLÓDTAK, AZOK DIPLOMÁT VESZNEK ÉS KISZOLGÁLJÁK A XXI. SZÁZADI GYARMATOSÍTÓKAT.
DRÁGA EMBÖRÖK! KÉREM NE SZEMÉLYESKEDJÜNK!! CSAK A TÉNYEKET MONDJUK EL , HA TUDJUK.... ANNAK AKIT ÉRDEKEL.

Tiha Hmt 2013.04.28. 11:14:34

BOCS. A LÉNYEG KIMARADT... CINKOS AKI NÉMA.... ,MINTHA OLVASTUK V.HOL?
süti beállítások módosítása