kampanyharc_ballibstop.pngTegnapi felháborodás az MSZP kampány videója miatt jogos volt és nagyon keményen érintette a pártot, nagyjából azt is el tudjuk képzelni, hogy Török Zsoltnak kellemetlen órái lehettek, de maga a vezetőn sem lehetett kényelmes a zakó. Kintről is, s mi több a párton belül is támadhatták. "Látod Attila ide vezet, ha kapkodsz, előbb sül el a fegyver mint azt szeretted volna", szólt rá udvariasan, a párt női tagozata.
 
De mi van ha ez is egy terv része volt, és a negatív kampány is mint tudott lehet jó. Mozgósította a párt mellett kiálló réteget, akik még hisznek nekik. Mert ugye megint mi történt: bántják a baloldalt amikor az az igazságot akarta kimondani. Azt ahogy a média ezzel a vacak filmmel foglakozott csak a YouTube számok alapján kell megnézni: több ezren töltötték le a filmet, és máris elég ahhoz, hogy a hazugság terjedjen. Már látszik, a másik megközelítés is, hogy "cenzúrázatlanul" látható a film... Már maga a szó is nevetséges, az ő szájukból, de hat. Hiszen mit gondol a "baloldali polgár", hogy Orbán már cenzúráztatja az igazságot. És itt az igazi "Werberi" csel, terjed és beleivódik az agyakba. Orbán kormány gonosz, és nem tűr ellentmondást.

elnyutt2014_ballibstop.jpgMásik megközelítésben pedig csak egy adalék, a lassan 80 000 -s kedvelővel rendelkező Bajnai csoport röhög a markába, hiszen ők lesznek ennek a gyűlöletnek az igazi nyertesi, mert Ők nem csinálnak mást csak csendben építkezve jönnek. Ők nem készítenek kampány videót előre elkapkodva, nem csinálnak mást csak szipkázzák el az MSZP szavazóinak azon rétegét akik hisznek abban, hogy megint a nyugalmat és békét hozza majd el reménybeli miniszterelnökük: Bajnai. Készülnek a nagy összetartásra, március 15.-n, már szervezik a buszokat az aktivisták, akik a vidék beetetett megtévesztettjeit hozzák fel Budapestre, hogy meghallgassák a higgadt vezető beszédé.( ugyan a csoport neve akik szervezik ezt itt a Facebook-n :"a dühös nép") A harc most kezdődött el, köztük (MSZP-Együtt 2014) és köztünk akik úgy gondoljuk, az egyik bután harcos, ostoba hazug, a másik a sunyin alamuszi, a kígyó. Egy vesztes lehet csak, és az a magyar nép, ha hagyjuk! Ne dőljünk be megint.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr765119194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása