szekhazbunozok1.jpgEjnye, hát szabad ilyet? Ismerjük jól a rendszerváltás előtti szocializmusból, hogy milyen a baloldali agresszió, de vajon mennyire demokratikus bármelyik párt székházába betörni, rongálni? Vajon milyen nevelést kaptak azok a "HaHás" fiatalok akik élen járó baloldaliak-ként rúgták be a Fidesz székház ajtaját. Kis túlzással élek ha azt mondom,  terroristákkal van dolgunk..

Az Mszp kampányvideóban is többször elítélték a "gyűlölet-kampányt" ami azért is furcsa, mert Ron Werber gyakorlatilag ennek a mestere és Ők alkalmazzák, de még is, mi ez ha nem a gyűlölet kimutatása, amit ma ez a csürhe csinált a  Lendvay utcában?  "A vélemény szabadsága nem egyenlő az erőszak szabadságával" nyilatkozta Kocsis Máté aki figyelmeztette a zavargókat arra hogy "Magyarország 2010-ben szekhazbunozok2.jpg8 év káosz és  8 év zűrzavaros időszak után úgy döntött, hogy a nyugalomra és a biztonságra szavaz" majd arra kérte mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben.

Valószínűleg ezek a fiatalok nem tudják, milyen célra használják fel őket. Hiszen nyilvánvaló ostobaságokat adnak a szájukba amit elmondanak ugyan, de amikor rákérdezünk mit is mondanak, esetleg mit csinálnának másként, mi lenne az ő javaslatuk, akkor csak nagy csönddel és újabb támadással találkozunk kulturált véleménnyel, és épkézláb ötletekkel nem - EZ A MAGYAR BALOLDAL (SZÉGYEN!!!!!!!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr935121611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.03.07. 17:22:33

Azért ennyire nem kéne hülyének lenni bloggerek.Köztudottan elismert székház bűnöző a fityuszka!HAHA!Kenitek magatokra a szart ügyesen,gyökér jobber szektatagok!Vágjátok át saját torkotok savazóművészek.
süti beállítások módosítása