Libajnai_szarhazy_cenzor.jpgMost, hogy a XIII. kerület polgármestere befenyítette a Kettős Mérce blog szerkesztőit a FB -n, hogy őt ne hozzák össze a hajléktalanokat érintő intézkedés élharcosaként, máris lekerült a blogról az írás. ( dübörög a sajtószabadság ) Pedig ha megnézzük az Index.hu oldalát ott kristály tisztán látszik ennek az ízig - vérig baloldali embernek a körzetében a legnagyobb azon terület, ahonnan a hajléktalanokat kiebrudalták.

Pedig Tóth úr, még Horn "Gyufa" emléktábláját is a borítóképre tette, hogy mindenki tudhassa Ő már csak amolyan igazi kemény vonalas balos, akit nem tévesztett meg a liberális lazulás Bajnai féle szele.
Na de a lényeg nem ez, hanem az, hogy az írás sehol, Tóth úr pedig nyugodt lehet, nem kell elszámolni a lelkiismeretével, hogy Budapesten a legnagyobb területtel ő rendelkezik ahonnan amolyan balos "szegénységpárti" mód kitiltották a hajléktalanokat.
Az ügy ezzel lezárva.

Olyan mint a másik fele aki pont azt mondja " nem értettünk hozzá " , " nem emlékszem " , " nem voltam ott " - és közben megy "Ámerikába", hogy a jószolgálati tevékenysége mellé, még egy 100 milliárdos adósságot, per követelést akasszon a nyakunkba egy általa is felkarolt telekmutyi kapcsán. Gordon is amolyan balos legény aki elmondja reggel, hogy annyira segítene minden magyaron, majd este együtt szivarozik azokkal akik alig várják a sarcot, amit lehúzhatnak rólunk. Aztán Atilla is ott van, csak ő mivel ki lett hagyva ebből a telekmutyizásból is, nem tud mást kezdeni magával, mint elrohan Brüsszelbe és jól feljelenti a hazáját, hogy aztán "irgum brgum" jöjjön be a "varsói szerződés" összes katonája aztán regulázza meg azt a kormányt mert, mi bátor demokraták, bizony egyedül már erre képtelenek vagyunk.

A nép meg amúgy birka, meg hülye, mert nem látja, hogy csak a "javaikat" akarjuk, ja bocs javukat.
Csak azzal vannak elfoglalva, hogy a k@va rezsi számla megint alacsonyabb lett, pedig azt a "gyámom" mennyire jól eligazította egykor... Tudják Ildikó néni, megmondta ...  Ekkor azon gondolkodtam el, de most komolyan, mire számítanak ezek ott a bal végen? Nem volt elég a nyolc kemény "elkúrt év" és nem volt elég abból, hogy mocsok mód hazudtak, mindenről folyamatosan.

A "nagy a jólét" szlogen alatt szegényedett le ez az ország oda, ahol valóban óriási gond lett a hajléktalan ügy, és a rezsi kifizetése. Most ezek pofáznak megint arról, hogy csak kicsit kell még rossznak lenni, hogy aztán a csodálatos manna hulljon mindenki ölébe, de előtte még jól feljelentgetnek, kitiltanak és tanúskodnak a milliárdos perekben ellenünk.  Komolyan emberek ennyire sötétnek néznek bennünket ?

Mert ha igen, az rég rossz !
De én tudom a megoldást, csak pár hónapot kell kivárni, és 2014 tavaszán el lehet küldeni oda őket végleg Atistól, Girdistól, Tóthostól, Ildikó nénistől, ahonnan már soha ne legyen nekik vissza út ...
Csak egy napra kell nagyon okosnak és figyelmesnek lenni !

Jó reggelt Magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr435628997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása