Jönnek, vissza...!

Címkék: mszp hazugság Alkotmány Ponta

2013.03.11. 09:25

ostobanépség_ballibstop.jpgNem az a baj, hogy Ponta volt a vendég, nem az, hogy az egész mesterkélt volt mint a Vidám Vasárnap, és nem az, hogy egy amerikai film választási kampányfilmjébe illő volt zenével, tapsokkal és táncosokkal, hanem az, hogy mint mindig az MSZP túllépte a hazugságait és a múltat mint ahogy a kedvenc indulójukban szól " végképp eltörölni " jöttek. Mert eltörölték az elmúlt éveket, el az elmúlt hónapokat és el az elmúlt hetet ahol még a hazugság videójuk keringet mint egy elszabadult helikopter a fejünk fölött.  A Mester kiállt és tanítványai előtt bemutatta, ki az erős ember, ki akar ismét jönni és "demokrataként" rendbe rakni az országunkat.

A bámész közönsége meg itta a szavait mint az ambróziát. Mert Ő lesz aki majd a helyes útra terel bennünket az eltévelyedett négy év borzalma után. Feledve mind azt, amit örökségként itt hagytak, a devizahitelesek gondját, a megugró államadósságot, az ellopott pénzeket, a stagnáló gazdaságot, az elhazudott demokráciát melyet kordonokkal védtek regnálásuk alatt. Az utcán a félelmet, mely nagy részben tőlük eredet, a masírozó nácikkal, a megtévesztett romaságot és a lassan kiderülni látszó cigányok ellen elkövetett összes gyilkosságot. Ezt akarják elfeledtetni, meg azt, hogy a tandíjat, a vizitdíjat az elvándorló emberek sokaságát ők "csinálták" meg. Hazudva reggel nappal és este ... A kommunikációs sereg pedig azon dolgozik és töri magát, hogy ezt feledje a nép és helyette az maradjon a fejekbe, hogy nem így volt, mindenről egy "diktátor" tehet aki túlhatalmat gyakorol és nem általik a 2/3-s felhatalmazásával az ideiglenes tákolmányt Alkotmánnyá alkotni.

Ne legyen kétség bennünk, az MSZP üzent, de nem csak nekünk hanem Bajnainak is, ha nem állsz össze ezzel az "élcsapattal" komám hát kimaradhatsz a buliból...Hozzad az amerikai, angol, német barátaidat és majd mi közösen móresre tanítjuk ezt a renitens népet akik kilöktek a hatalom kellemes nyugalmából négy évre.  Mi meg nézzük ahogy ezek, és barátaik okítanak ki bennünket a demokráciából, a gazdaságtanból és mindenből amit annyira jobban tudnak és annyira európaian, hogy az mi "mucsaföldiek" soha nem fogjuk tudni. Minden lehetőséget megragadva jönnek, ha nem is Ők de akiket küldenek mert ez a feladatuk, itt is. Az okoskodók, azok akik 2006-t össze vetik 2012 hülye diákjainak megmozdulásával, azok akik, lenézik a békemenet több százezres tömegét, akik a gazdasági válságot és a stagnáló Európa összes baját a kormányra fogják. Akik a három éven kérik számon a 10 egynéhány év rombolásának helyretételét. Ők a küldöttek a pesszimizmus zsoldosai.

Jönnek ... vissza és ha mi nem teszünk ellenük a kormányt és jobboldalt segítve egységesen, visszajönnek és gonoszabbak lesznek és bosszúállóbbak mint hinnénk. Soha, soha ne hagyjuk !

Írta: Tibididzséjj

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr595127221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása