mszp_majalis_2013_BalLIbSTOP.jpgMajális volt ott a baloldali agyféltekén, a sör meleg a virsli romlott, a politikusi felhozatal pedig a szokásos. Szanyizmus tetőfokára hágott, 5% áfát követelve a sörnek, és hirdetve az összeurópai szocializmust. A kapitány látszik már az összefogást csak Brüsszelből látná szívesen.

Na meg voltak remek arcok is a tömegben, akik fennen hirdették a baloldali értékek "mikéntjét", és "hogyanját" : törpe egér, zsidó - cigány miniszterelnök, ahogy azt maguk között hívják ezek a remek anyagból gyúrt emberek. De volt ott Dopeman show és Fluor Tomi aki, nem fukarkodott mert pénzért ment a szocik színpadára, hogy mint két kicsi legó tapadjon egymáshoz a demokratikus erő.  Aztán a nagy felszólaláscsatában elsőként Gy Ferenc fenyegetett meg mindenkit, mert ha ott azok a fiatal fiúk a "szélgörcsükbe felriadva", nem kapaszkodnak rögvest a haza szélhámosába, lesz itt akkora Orbánizmus, meg fasiszta diktatúra, hogy attól még szegény Klára asszony is leveszi a kiskosztümjét amit a legutolsó londoni bevásárló túrán szerzett, és a szegény trafikjaiktól megfosztott munkanélküliek közé dobja.

Gordon, szelídebb hangot adva, és szokásához híven, távolabbról nézte a hónaljszagú proletár forradalommal álmodó "tömeget", inkább azt hangoztatta, hogy ő is az egységbe akar majd forrni, de előbb meg kell menteni a hazát a "saját maga okozta válságától"...Most azt hihetnénk, hogy igazság beszédet, mondott mikor a saját magára értette ezt, de nem sajnos, ez megint elmarad.

Aztán Mesterházy csapott a húrok közé és adott is rendesen itt mindenkinek,- "Mesterházy úgy véli, hogy atomjaira kell zúzni a centrális-orbáni erőket" - mert ugye munkás ököl vas ököl. Aztán nagy hevületébe azt mondta : mindenkit csata rendbe állít, hogy ezt a nagy centrális erőt legyűrhesse és megüzente a cigányozó, zsidózó demokratáknak, hogy egységeb kell tömörülni. Ezen aztán már május 2.-ra az "elnyűttek" tábora kiakadt, mert mint azt a nagy ideológus, mágus, Szigetvári Viktor ( aki mellesleg lenyúlta volt pártja 2010-s választói listáját, by Vágó Gábor ) nehezményezni kezdte, hogy az MSZP már az elején felrúgná a "forró drót megállapodást és egyébként sem erről volt szó, hogy Attila csak úgy megy a feje után, és mindenféle jött ment pártocskát na meg magát az "öszödi banditát" is berángatja a koalíciójuk gyönyörűséges alakuló táborába... http://nol.hu/belfold/maris_megfagyott_a_forrodrot_mesterhazy_es_bajnai_kozott_, mert nem erről volt szó.

Majális volt, lufik, pukik és hangoskodás volt, nagy nekibuzdulás a 30 fokos májusi nap alatt. Aztán másnap meg mindig van. Tudjuk az a legkiábrándítóbb, fáj a fej, zug a fül, és ráadásul azt sem tudjuk ki ez itt mellettünk, és hogy került ide. Most lehet elvtársak zuhanyozni menni, mert a buli véget ért, mindenki megismerte a másik szebb énjét, bár tudtátok, hogy sok kakas nem fér meg egy udvarban, de a lábas még mint alternatíva ott áll előttetek. Lehet szépen egybe főni és aki azt majd megkóstolja, hát nem lesz elég görcsoldó ami feloldaná azt a gyomorrontást amit tőletek kaphat.

Nyugi, nincs itt baj, lesz még min civakodni 2014-ig, ki legyen a sztár és ki a másod hegedűs, de az már biztos, hogy saját táborotok sem tudja, miért kellene rátok adni a voksukat, ha csak másért nem azért, hogy az arrogancia és a bunkóság ismét helyet találjon a parlamenti karzat bal felén.
Ez a harc lesz a végső... lábosba kakasok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr645263410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása