jajdebutagyerekek_ballibstop.jpgTegnap tüntetés volt, cigány himnusszal és demokratákkal, fiatalos és erőt mutató. Civilek voltak, és nem tűrték a demokrácia lerombolását, az alkotmány módosításával. Bátrak voltak, kiabálva a "rendőr barát". A Hír Tv élőben akart bejelentkezni a hídról, de ezt nem tudták elkezdeni, mert a tüntetők a kamerába azt kiabálták, hogy "objektív médiát, objektív médiát".

"Barabás Richárd, a Hallgatói Hálózat aktivistája a kordonnál arról beszélt, hogy Magyarország az alaptörvény módosításával kiiratkozott a demokratikus országok sorából. Mint mondta, ő világ életében betartotta a törvényeket, de egy diktatúra törvényeit nem kell betartani. Ha Áder János aláírja a módosítást, onnantól már csak a morál és a szeretet törvénye marad érvényben."

Igen, szép amikor minden a demokrácia védelmében és rendben halad. Főleg a korai kampány elkezdése érdekében, amikor úgy látjuk erős lehet a gyenge, előjöhet a patkánylukból az eddig ott megbúvó arrogancia. Gondolkodjunk csak, mi történt tegnap, milyen pontokkal módosították az alaptörvényt amit a jogosan 2/3 arányban megválasztott kormányerő alkotott. Olyan pontok kerültek bele amit minden "óvodás" is fel tudna sorakoztatni mint érv, miért lenne jó ha benne lenen. De Ők a bátrak, tudják ez a diktatúra első lépcsőfoka, és innen nincs más mint az anarchia és a szélsőséges liberalizmus útja.  És mi nézzük ahogy az utcán vonul a másik Magyarország, az alternatív "net" világa a virtuális ellenállás. Mert azok, Ők a másik élet, ahol a rendőr nem könnygázzal fogadja a "tömeget" ahol a híradás nem objektív, de mégis valahogy bele kerülnek a sajtóba, tv-be, rádióba, a neten ők vannak és mindenhol az ő "igazságuk" az igazság.

Nem unjuk még őket, nem unalmas a hazudozás a sok "ál - freedom" ?
Mert én nagyon unom Őket, és nagyon unom, hogy provokálnak, hogy alig várják, hogy üssék őket, és alázzák és börtönözzék be. Mindent megtesznek érte, hogy egy mártírjuk legyen végre akit mutogatni lehet. Nem jön össze. És tudjátok miért "Ti Bátor Demokraták" ? Mert ha ezer torokkal is kiabáljátok bele a nagy Pesti éjszakába, itt mégis csak demokrácia van. A rendőr tényleg barát, a botja nem üt, a könnygázt a foci huligánokra "pazarolja". Rátok nem kell, mert titeket sajnálni kell csupán, és szánni, mert szánalmas a TGM-k vezette mozgalmatok, a levitézlett politikusaitokkal együtt.

A többség nem felejt, miként hallgatott ez a demokráciában járatos népség amikor nem 2/3-al, de kisebbségben rendeleti irányítás volt a hatalom gyakorlás, amikor a hazudozás, igazság beszéd volt, amikor rendőrlovas rohant a nyugdíjasra és kismamákra, amikor kordon erdő borította a tereket... Nem felejt, és tudja kinek a civiljei vagytok Ti most ott.

írta: Tibidizsejj

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr905129183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása