Mára megírta végre egy újság amit én is gondoltam az István a Király alföldi róbert ( kisbetűk direkt ) rendezéséről amit én is akartam, tehát csak annyit tennék hozzá a Magyar Hírlap cikkéhez amit már párszor megfogalmaztam, az árulók köztünk vannak.

iak.jpeg

Kik ezek, hát azok a jobboldalinak nevezett farizeusok akik erre a valamire pénzt adtak, majd kerülgetve a lényeget, belemagyarázva a lehetetlent védték és próbálták elhitetni a néppel, hogy ez jó nekik.  Aztán itt voltak azok, akik kemény cikkben még magát a "szent tehenet" is hülyének nevezték,( Tutiblog ) majd az álnevük levetkőzve kikérték maguknak, hogy Szörényi Leventét pocskondiázza bárki is. Pedig...
Szóval nem történt megint semmi más, mint a jobboldal jól pofon nyomta magát és kifizette a lelépési díját egy bukott rendezőnek. Csak egyet nem vett közben észre, hogy a gesztus a saját táboron csattant. De mi is bolondok, hülyék vagyunk ha ennyit foglalkozunk egy "szardarabbal" amit mások művészetnek próbálnak nevezni.  Másik nagy esemény, egy "hazátlan" ( vagy házatlan ) csiga Kásler Árpádhoz kapcsolódik, aki mint a nép egyszerű gyermeke a Szent Koronára hivatkozva, kéri számon a jobboldali kormányon a saját és a baloldal bűneit.

kasler.jpgKezdjük ott: piros pólóban, piros zászlókkal és ennyire szervezetten csakis a balos provokátorok szoktak működni. Szóval a hitelesség oda, és Árpika most ha jól tudom két napig a hűvös szobát élvezi, miután "megvezette" és leültette a népét az Astoria kövére. De azért ígérget, mert nem fogják feladni... milyen ismerős is, Jobbiktól - DK-ig bezárva ezt a szót hallottuk, "forró ősz" lesz...  Reméljük az, de nem nekünk, hanem nekik.  Árpi tudd meg az a vonat amire pénzért felszálltál, már nem fut be Budapestre. Annak a vezetői, valahova a messze távolba tartanak ahol a tolvajok, és pribékeik világa van.  Mi tudjuk, kinek köszönhető a devizahitelek elterjedése és kik nem tettek semmit annak érdekében, hogy ne kerüljön ennyi ember csapdába. Le is írom csak, hogy az itt leselkedő "ballib" is tudja : Ti drága egykoron kormányon lévő MSZP és SZDSZ alkotta tolvaj rabló banda, akik ma is sajnos még beszélhettek itt ott. És nem beszélőn vagytok.

Aztán lehet mindenféle Szent Korona tanra hivatkozva elbújni álcák mögé, mi tisztában vagyunk tetteitekkel. Egy azért reményteli, és pedig az, hogy se alföldi-Szörényi, se Kásler Árpika sem tudta elvenni az ünnepet, pedig nagyon próbálták, és azok akik mögöttük álltak.
Jó reggelt Magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr645473448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása