bank_ballibstop.jpg„Mint tudják, Magyarország korábban nagyon jó hely volt a pénzügyi szolgáltatások számára, most viszont egyfajta rémálommá vált” – mondta Enrico Cucchiani az Intesa Sanpaolo vezérigazgatója." Reuters

A CIB Bank nagy vezére elszólta magát, "nagyon jó hely volt a pénzügyi szolgáltatások számára". Miért volt ez annyira jó hely a pénzügyi szolgáltatások számára...Talán mert a "Ballib" kormányok engedték az emberek szabad kirablását, mert korlátlan módon vihető volt kifelé a profit ami a butaság profitja volt és a tudatlanság adója. Ez az Úr is az adószedők egyike volt a sok közül.Mert sokan voltak rajta kívül, és mert hagytuk, hogy sokan legyenek. De nem akarom azt a gondolatot ébreszteni, hogy csak Ők voltak a hibásak, mert a vadász nem lehet egyedül hibás ha zsákmány éppen nem hagyja magát levadászni azzal, hogy nem kifinomult az érzékszerve a veszélyre.

Közös buli volt ez, három résztvevővel, a pénzügyi kormányzat, a bankok és a nép közös partija ahol végül a számlát a nép fizette, fizeti máig. Mi volt az első mondatat 2000 derekán elindult állami támogatású forint alapú lakáshitelezés indításakor az akkori MSZP - SZDSZ alkotta ellenzékek ...talán valahogy így hangzott, nem fogja a költségvetés elbírni ezt a fajta támogatási rendszert. Majd amikor hatalomba segítette ez az okos nép Őket, az első intézkedéseik között szerepelt ennek a hitelezési formának a lészűkítése és éllehetetlenítése, vezetve a hitelhez módfelett ragaszkodókat a bankok akkor már jól kidolgozott deviza alapú rendszere felé.
És a nép "az Isten adta nép" meg vette fel a deviza alapú mérget, amiből vett házat, lakást, autót, bútort, plazma tv-t...  Aminek a végét a 2008-s év vetett véget, a begyűrűző nagy gazdasági válsággal.
De addig buli volt az élet, a bankoknak ahogy ez a jó ember itt megmondta : "jó hely volt".
Aztán jött a mámor után, a kiábrándulás a józanodás időszaka, a végrehajtók, az adósság kezelők kora. Vittek mindent, házat, lakást, bútort és "életeket".

Az ébredés nagyon kemény volt, de hatásos. Végre megtanultuk, hogy működik az igazi vad kapitalizmus ha elszabadulhat és "jó helyre kerül". Jelzem, nem egyedül tették ezt, és a most amnéziában lévő "Ballib" aki szinte tudomást sem akar venni a dolgokról, jobb ha elgondolkodik, miben van még bűne a számos más mellet.
Engedte, hogy ez így legyen, hogy megtörténjen. Hogy jó hely legyen a Hazák a Bankoknak számára.
Most sokan várják a csodát, a megoldást arra, miként szabadulhat meg a terhektől a bajtól amit a nyakába vett. A kamatok erdejében elveszett emberek sorstalansága lett a veszte egyrészről a Ballib kormánynak, mert józanodott az EURÓ és svájci frankba részegedett tömeg. És most itt tartunk, hitel nincs, kamatok már az egekben, az emberek földönfutóvá válnak, de ez a jóember azt mondja : "Most már tényleg elegünk lett Magyarországból" ...  Nekünk meg belőletek, akik összekacsintva a "Ballib" kormánnyal a bált elhagyva a romok felett azt mondjátok, a sok buta ember tehet erről, "mi megmondtuk előre ez lesz", de ti jöttetek és számolatlan vettétek fel a morzsákat amiket elszórtunk. Most utánatok kell rendet rakni és vissza venni azt a hihetetlen profitot amitől annyira jó helynek tartottátok Hazánkat. És Ti ott a "Ballib" oldalon szerintünk hallgassatok jó mélyen, mert a bűn amiben ez a fattyú fogant, a Ti regnálásotok hozta el.

A megoldás nehéz problémája a mostani polgári kormány nyakába lett téve, ezért azok akik most türelmetlenek és idegesek és káromolják a kormányt mert saját hibájukat szeretnék ezzel leplezni, legyenek türelmesebbek és ízlelgessetek ezt a mondatot amit ez az úr mondott : "Most már tényleg elegünk lett Magyarországból" ...
Gondolkodni és nem esni újabb hibába, mert rajtunk már senki nem segíthet csak mi magunk, és azok akiket felhatalmaztunk erre!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr915132174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása