blablabls.pngBájos, hogy próbálnak szegény Ferenctől egykori párt és sorstársai megszabadulni és tagadni minden közösséget vele. Feri pedig nagyon igyekszik, hogy ez kiderüljön és mint a baloldal mártír miniszterelnöke kerüljön be a köztudatba. Pedig dehogy. Semmi más nem volt Ő mint egy politikai szélhámos aki semmi mást nem csinált mint hazudott reggel, délben meg este
.
Viszont farizeus minden magát a ballib oldalra soroló demokratának álcázott gerinctelen, mert egykor együtt egy gyékényen árulták a haza kincseit Ferivel. Sőt ha megnézzük a most felsorakozó bátrak seregét, mind egytől egyig Ferencünk farában voltak amikor hatalma csúcsán állva táncolt a parlamentben.  Ott van ez a kis sunyi tekintetű Bajnai, minisztere volt akkor amikor az a legnagyobb hazugságait kottyantotta ki. Vagy éppen Mesterházy aki mint a sport ügyekért felelős ifjú titán, kapott szerepet a Gyurcsányi ámokfutásban. De mint a szocialista és E-2014 csapatát nézve szinte nincs olyan, vagy nagyon kevés aki nem kapott volna így, vagy úgy szerepet, pénzt Feri vezette kormánytól.

Most meg dugják mint a lopott bringát, hogy ne is lássa senki mennyire ciki is volt egykor a nemzet balerinájával együtt kormányozni a semmibe az országot. Már tüntizni sem jó vele, mert annyira szánalmas, hogy azt már a vele egy szinten álló egykori bandatagok is szégyenlik. Tegnap éppen a milla tagadta meg, vele együtt Gordon is. De kontrázik az MSZP is amikor a DK-val való együttműködésről kell beszélnie. Elvtársak nem kellene szégyenli, együtt voltatok a buliban, együtt ittátok el a nemzet aranyát. Feri volt a vezér, ti meg követtétek őt addig amíg, annyira vállalhatatlan lett, hogy az utcán leköpve távozott az MSZP elnöki székéből. Ti meg bent röhögtetek rajta ...Néha megértem a DK nyavalygását emiatt, de aki korpa közé keveredik az tudja, hogy a disznók nem fogják kímélni.

Nincs más kedves E-2014 és MSZP mint vállain a múltat és vele együtt a magyar legcikibb politikusának örökségét is. Nem bujkálni és hazudozni össze meg vissza, hogy ti akkor ott soha, meg egyébként is, semmi közötök hozzá. Bátran csak úgy ahogy szoktátok, elvtársiasan. Azzal meg nem kell törődni, hogy talán a legmocskosabb időszaka az országnak hozzá kötődik, mert abban ti is nyakig benne voltatok, Portikostul, trükkök százaival, és a meghamisított gazdasági jelentésekkel együtt.Nem bujkálni kell Ferink elöl, hanem bátran mellé állni, mert attól elvtárs az elvtárs ha a nehéz időkben is szolidáris a többiekkel, még ha az kellemetlen is. Hajrá Gordon, Attila és a többi kemény legény...mi "szorítunk nektek"... helyet ott ahol rácsok vannak az ablakon.ba

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr805302666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása