stop_ballibstop.jpgTényleg ennyire utálják a liberálisok azt ami szent mások számára, vagy divat náluk ez, egy trendi viselkedés amiben lelki sivárságukat élik ki. Nem tudom. Nem tudom mi köze a Pápa választás és a mi alaptörvényünk módosítását aláíró Köztársasági Elnöknek egymáshoz, hacsak nem a gyűlöletük mind kettő iránt ami összeköti őket ott a liberális fejekben.

Borzalmas a sötétség, és elkeserítő az ahogy ez megnyilvánul. Káromolva Istent és embert. Mivel tényleg nehezen találom a szavakat, csak azon tűnődöm mi zajlik le bennük ilyenkor, de egyre tudok csak gondolni, arra, hogy az anyagcserén kívül semmi. Elgondolkodtató, ha egy része a magyar társadalomnak ebben a témában is csak azt tudja látni, amit az index, vagy bármelyik liberális szennyalap ír. Akkor itt tényleg minden veszve és kár fecsérelni az időt, energiát. A világ meghaladta volna a mi gondolkodásunkat, és már csak a testi és szerzési vágyak kiélőinek gondolatai a politikailag és társadalmilag elfogadott morális szint? Valóban így van, hogy egy idős Jezsuitát aki egész életét a hitek szentelte és a szegények közt lett azzá amit tegnap kiérdemelt, nevezhetnek "vén bohócnak" ? Mert ha igen, akkor tényleg ennyire vége a mi világunknak és süllyedünk velük együtt a posvány mocsarába.

Nincs az a Jézus aki a kereszthalálával meg tudna váltani bennünket, mert inkább azt mondja: Ezeket minek. Égjenek a pokol tüzében mert oda valók. Ahol semmi sem szent és minden hazug, ott tényleg a pokol jött el. Ahol a hazugság a napi igazság és annak áldoznak számosan, nem érdemli meg a hitet.
Fájdalmas ma ezeket leírni, de ha ma Magyarországon ezek a sorok amik megjelentek a "fősodratú" internetes média felületén a "valóság tükrei", akkor itt tényleg valami megbomlott és végleg alászállt.
Ne feledjük, hogy egykor már vitt romlásba ilyen gondolkodás népeket, de nem tanulunk belőle. Ha ezt hagyjuk és nem tiltakozunk legalább mi, akkor végleg oda minden. Részemről egy dolog amit tehetek, kérek mindenkit a mi kis közösségünkből, hogy jelezze ezeknek a cikkeknek megjelenését a megfelelő hatóság felé és lépjünk fel közösen a rombolás ellen. Nem tehetünk mást, mert ha ezt sem tesszük elvesztünk és hagyjuk, hogy Ők nyerjék meg a csatát, látva azt, hogy mi már erre sem vagyunk képesek.

Írjunk az NMHH-nak egy petíciót amiben Mi Keresztyének kikérjük magunknak ezeket a gyalázó, Istent káromló írásokat, mert a mi jóérzésünkbe gázolnak bele.
Írjunk mert Ők győznek megint !

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr885134382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása