szavazzmobilon.jpgKészült egy alkalmazás az iPhone tulajdonosok számára, amin voksolni lehet. Mutatom : http://voks14.hu/ . Ezzel a kis letölthető okos telefonon futó alkalmazással lehet mérni, hogy az éppen a letöltők és az iPhone használók milyen arányban kedvelik a pártokat.

A készítők ígérik, hogy nem csak iPhone, hanem androidos készülékeken is megjelenik az alkalmazás (app). Mondjuk Sony, Samsung, LG, stb ... Ellenben már most egész érdekes számokat mutat a voks 14.  Országosan a Fidesz : 30, 8 % áll, utána az E-2014 áll 27,2% - l, majd 12,6 % Jobbik, ezután, 10,1% DK , és 9,9% LMP, az MSZP 7,3%. A többi nem érdekes mert, csupa kis százalék.  Ellenben fontos adalék, hogy a relatív magas jövedelmű és fiatalokból álló célcsoport, hiszen nagyjából Ők adják az iPhone felhasználók körét, ezek a számok nem túl biztatóak a jobboldalra nézve.

Persze torz a tükör, és tényleg nem reprezentatív a minta, de ne feledjük akik adták a voksukat azok szavazni is fognak, nagy valószínűséggel. 2,4 millió okos telefon felhasználó van jelenleg Magyarországon, ez android és iOS vagyis iPhone összesség. Nemhiába nyomom már hónapok, sőt évek óta, hogy a modern kommunikáció hiánya nagy baj lehet még.  Várom az egyéb platformok adatait ( android ) és persze figyelembe veszem az okos telefonnal nem rendelkezők népes táborát, de vigyázó szemeim nem veszem le arról a rétegről sem aki pénzével tehet azért, hogy esetlegesen megint rossz irányba forduljon az ország rúdja. - itt egy kis statisztika kik ők : ((Klikk)) Ez amolyan pénteki, levezető poszt volt. Szombaton reggel még jelentkezem egy nagyobb lélegzetvétellel, de utána ki tudja mire jut majd idő. Meglátjuk.

Ui.:Egy  Facebookos kedvelőnk elgondolkodtató hozzászólása:
"Bizony mondom Nektek, lesz itt még sírás-rívás... Szent meggyőződésem, hogy a bolsi bal-lib, már régen megegyezett egymással és ők most tenyerüket dörzsölve röhögnek a markukba! Mi pedig kényelmesen hátradőlve kedvenc karosszékünkben olvasgatjuk a közvélemény kutatók híreit... Végre észre kéne venni, hogy Roni W. rendezésében előadott "veszekedős" pamflet előbb-utóbb baloldali vastapssal fog végződni!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr105666596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása