kokarda_ballibstop.jpgAz ország egyik fele arról beszél mennyire volt rossz és elviselhetetlen a kormány krízis kezelése, a másik fele meg azt magyarázza, hogy mennyien próbáltak segíteni. A pártok kis kivétellel politikai hasznot akartak húzni a helyzetből és saját torzult beteges gondolataikat osztották meg a közösségi portálokon. Melyeket hullámokban terített tovább a köz hangja. Mondhatni ez egy szép március 15. volt. A kormány tankokat vezényelt ki, ezt legutoljára az MSZP elődpártja az emberek ellen tette, most ez az MSZP keresi vadul ki a felelős a havazás a kialakult helyzet miatt.

Az emberek többsége pedig akiket sehol semmiféle fennakadás nem ért a hó miatt, vadul nyomták az üzeneteket, hol lelkesedésből, segíteni akarásból, de sajnos sokan csak a károgók kórusát akarták erősíteni. Sok meg csendben tette a dolgát a mínuszokban, vitte a lapátot, gépeket és próbálta a néhol szinte lehetetlent megoldani.A katonák, a tűzoltók, a polgárőrök a mentők, mindenki. Őket semmi nem érdekelte, mi megy itt a "neten". Nem érdeket Feri fenyők közül küldött aggodalmaskodó, hazug mondatai, se Attila aki máig keresi a havazás felelősét. Ők a dolgukat tették, köszönet nekik. Köszönet azoknak akik az autóikban töltve az éjjelt türelemmel voltak.

A többi meg lényegtelen, elmúló politikai sivalkodás. Csak halkan jegyezném meg, akik most a Ballib oldalon fejeket követelnek, nézzenek bele nem létező lelkiismeretükbe, és gondolkodjanak el mikor a felelőst keresik, azt a meteorológust találják magukkal szemeb aki 2006 nyarán jelezte, nem kellene az embereket a Duna partra engedni, és ha már ott vannak szólni kellene, hogy nincs ma cirkusz és látványosság: spuri haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr15137454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása