hohelyzet1_ballibstop.jpgSajnos az "Igazi Magyar" nem minden esetben pozitív tulajdonság, főleg amikor ellenzéki, vagy az ellenzékhez kötődő portálokat  olvastam akkor lettem nagyon szomorú. Egy oldalról azért, mert mindenből, így mások szerencsétlenségéből is későbbi szavazatokat akarnak nyerni, ami nem csak embertelen de gusztustalan is. Másik oldalról meg azért, mert ahelyett, hogy segítettek volna, csak buta kérdéseket tettek fel és hátráltatták a munkákat..

Kezdjük az elején. Napok óta tudhatta mindenki akit igazán érdekelt, hogy milyen időjárás várható. Persze erre sokan nem számítottak, de azok aki nyári gumival száguldoznak, nem csökkentik a sebességüket csak mennek mint a barom, azok igen is felelősek. Aztán sokkal kisebb lett volna a "córesz", ha nincs annyi kamion, mert mondjuk felrakják a vonatra, a Rola-ra, emiatt azok nem fordulnak keresztbe, meg egyébként sem rongálják az utakat, az idegeinket és nem lenne életveszélyes miattuk a közlekedés! Valamint ott van még,  hogy ha lenne az utak mellett valamiféle "véderdő", akkor a szél nem tudná annyira ráfújni az útra a havat, persze akkor nem lehetne védőhálót telepíteni, aztán elbontani sok-sok pénzért! - ugye.

hohelyzet2_ballibstop.jpgSokak szerint volt lassú a katasztrófavédelem reakciója, de ezek az emberek nyilván nem tudják mivel jár ez az egész. Nyilván olyan "tankokat" amik nem igazán vannak használva, nem 3 perc beindítani, Aztán érdeklődnék a kedves ellenzéktől, hogy Ők miként mentek volna 5 Km-es kocsisorba hókotróval??? Átrepülnek az autók felett vagy kiássák alattuk az utat vagy miként? A Helikopterek sem tudtak felszállni a nagy szélen és hóban, de gondolom erről is Orbán Viktor tehet.... 

...és itt jön egy másik kérdés. Több baloldali profilján, oldalán olvastam, hogy Semjén ünnepségen volt, Orbán meg az EU csúcson. De kérdem Én, mi változott volna ha "itthon" vannak? Ha ketten beállnak havat lapátolni nem haladtunk volna gyorsabban, azon túl egyokük sem katasztrófa védő. Tehát nyilván azok akiknek dolga volt dolgoztak, Orbán is azt csinálta amivel segít, és Semjén is megjelent ott ahova hívták. Ha otthon vagy a minisztériumban fel-alá sétál, attól jobb lett volna? hm?

belugyminiszteriumiSms_ballibstop.jpgAztán itt ez a BM SMS. Nem tudom megint, mi ezzel a probléma? Szerintem csak az nem értette aki nem akarta, vagy ennyire ostoba. Kedves Bal-Liberálisok lehet választani! Itt illő megköszönni a mobilszolgáltatóknak, hogy kiküldték az SMS-t, tudunk olyan autós társról, akinek sok óra után ez volt az első információ, ami segített neki. Már az Ő nevében is kikérhetjük maguknak a sértő baloldali degeneráció viselkedését!

Az állami ünnepek elmaradtak. Ezt előző nap este bemondta minden Tv, Rádió, Hírportál. Lehetett róla olvasni.... nem úgy, mint 2006 Augusztusában. ...és IGEN ha valami akkor ez bizonyítja a kormány felelősségét, a szocialistákkal (és egyéb baloldali kártékony pártocskákkal) szemben. 2006-ban is előre 2006augusztus20_ballibstop.jpgjelezték igaz akkor csak pár órával, de lefújhatták volna az ünneplést, de nem.... Meg is haltak páran, Ezzel szemben most nem volt halálos áldozat az ünneplések okán.

Szóval. Köszönet az Osztrákoknak, Köszönet a Mentőknek, Tűzoltóknak, Katasztrófa-védelmiseknek, akik ástak, lapátoltak, vágtak, mentettek... Cégeknek, akik megnyitották telepeiket, irodáikat, ingatlanjaikat a bajbajutottak előtt.  ...és mélyen szégyelje el magát az a sok magyar ellenes ellenzéki aki a fűtött szobából osztotta az észt. nem beszélve az éppen szaunázó Mesterházyról, és a bulizó Gyurcsányról... AZ ország szégyenei!!!!

További hírek a hóhelyzetről:  www.facebook.com/PercrolPercre

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr815138085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása