egytabor_egyzaszlo_ballibstop.jpgAzok akik saját maguk gondja miatt is a kormányt hibáztatják, azok akik az örök károgók, azok akiknek soha "nem tetszik a rendszer", azok akik ha kell inkább ártanak maguknak is csak rosszabb legyen, azok akik rémhíreket terjesztenek, azok akik utálnak mindent ami kicsit is emlékezetet arra mi a Magyar.

Azok akik rendre azt mondják a múltat el kell törölni, azok akik a "múltban" látják a jövőt, azok akik utálnak csak mert divat az utálat, azok akik soha nem mentek el szavazni, de demokrataként bírálnak, azok akik a katasztrófát is emberei mulasztásnak élik meg, azok akik mindenben a rosszat látják, azok akiknek a liberalizmus a szent, azok akik a baloldaliságot egyenlőnek tekintik az MSZP-vel, azok akik a szabadságot a szabadossággal keverik,azok akiknek az igazság a hazugság, azok akik a saját szemük helyett mások szemének hisznek, azok akik nem akarják, hogy rend legyen, azok akik az anarchiában hisznek, azok akik a Konzervativizmus a nácizmussal keverik, azok akik a jobboldali eszmét csak nácizmusnak látják, azok akik ebben a felsorolásban magukra ismertek. Egy dolgot javaslunk. Ne olvassanak bennünket ! A többiek viszont igen és terjesszék, hogy tudjuk Mi többen vagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr655139130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása