Nem Bombera a hibás!

Címkék: vélemény atv 2/3 bombera

2013.03.18. 08:48

magyarorszag_ballibstop.jpgKi kell jelenteni, hogy nem Bombera Krisztina a hibás, hanem a világ és benne Orbán Viktor aki szelet vet és vihart okoz. Hazuggá teszi a médiát és lerombolja a demokrácia utolsó maradványait is kis hazánkban.

Igen. És ha nem akarjuk tovább tűrni ezt a gyalázatot, meg a hóviharokat, azonnal el kell zavarni Őt és kormányt kell váltani. De olyant ám ahol Bombera Krisztina ismét jól érzi magát, és nem csak a Facebookon és az ATV-ben lehet neki megmondani mi a valódi igazság. Ahol szabad a szólás, és nem adóztatnak meg minden kedves multit, ahol végre ismét a népé lesz a lehetőség, hogy az adóival kisegítse a bajba jutott kormányt. Rohadjunk meg, ha nem az lesz a jó nekünk ha a rezsi emelkedik, és végre megint lesz gázáremelés, mert az igazságszolgáltatás jól működő rendszere a 80 egynéhány éves bírákkal majd jogos és méltányos eljárások során koncepciós pereket kreálhat, melyben igazat ad a szolgáltatóknak az 1000%-s emelés mértékére. Mert mint tudjuk ezt Ők tudták a legjobban megoldani, hiszen volt tapasztalatuk ott az 50-s évek derekán.

Reméljük, hogy végre "a víz lesz az úr" és ha más nem a sértődött Dopeman lehet akár valódi "Népköztársasági Elnök" aki csak azokat a törvényeket írja majd alá amit a Népbizottságok elnökei, a Népbiztosok írnak. Az Alkotmányt soha nem módosítják, csak talán egyszer ha bele kell írni, hogy a házasság szent és a család egy férfi és egy férfi vagy egy nő és nő közötti élettársi közösség, és nem a férfi és nő élettársi kapcsolta, mert az már nem trendi.

Nem lesz unortodoksz a gazdaságpolitika, és helyére kerül mindenki és minden. Egy és oszthatatlan kormánykoalíció lesz hatalmon akit felváltva, hol Bajnai, hol Gyurcsány, hol Mesterházy kormányoz. Akkor végre az lesz amit a nép akar, szabadság, boldogság és béke. Szabadon lehet majd székházakba rohangászni, bár oka fogyott lehet mert nem lesz ki ellen hangosan telefonból diktált szövegetek felolvasni és nem lesz értelme a röghöz-kötés ellen tüntetni mert már rög sem lesz. Mert eladták. Az utolsót is.

Nem kell Orbán, nem kell 2/3 nem kell semmi, mert akkor szabad lesz minden és mindenki, és végre megszabadulunk az állandó múlton való töprengésen, hogy miért is fáj a Trianon, mert nem lesz róla soha szó, mert nem is létezett olyan és nem lesznek Székelyek sem mert azok Románok voltak mindig is.
Csak a szép új jövő lesz, ahol TGM végre vörös zászlóval rohanhat az új 5 éves terv vagy 100 napos program megvalósítása felé. Ahol majd az ország népe megint boldogan vehet fel 2500%-s kamatú deviza alapú hitelt, és a Bankok azt mondhatják ez egy kellemes ország itt jó nekünk. Igen és Bombera Krisztina szabadon beszélhet a közszolgálati televízióban arról, hogy Ők soha nem hazudtak, sem reggel sem napközben sőt "Este" sem.

Minden szabadabb lesz, mert ha ez így lesz Mi valahol egész máshol fogunk élni, ott ahol Mindent és Mindenkinek szabad és rohadtul demokratikus.
Ugye akarjuk ezt ?!  (Tibidizsejj)

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr695140658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása