stop_ballibstop.jpgMiért jár 24 óra, vagy akár 30 nap... nos nem kell hozzá más, mint egy poszt amit mi is úgy vettünk át, "Tutiblog Angela Merkel" fedetlen testtel megy a strandra.... Vicc ? Nem ! Nem vicces, és ezért tilt a Facebook fura ura. De saját magától ez nem történik, mert valakinek ezt jelentenie kell. Tette is, lelkesen, hittel. Gondolta, na most jól kiszúr velünk, elhallgattatja egy pár napra az oldalt ahol a számára kínos dolgok jelennek meg.

Emlékszünk még a kisfiúra anyukájával kik Bajnai bácsi mosolygós szemébe nézve látják a jövőt. Na az sem maradt megtorlás nélkül, hiába kértünk elnézést, hiába a magyarázat. Egy kép ami más helyen szabadon fellelhető, piff kicsapja a biztosítékot. Igen, volt szöveg is hozzá, hogy ez a Bajnai bácsi adósított el Te kisfiú, hogy még az unokáid is ezt fogják nyögni. Igaz vagy hamis az állításunk ? Szerintünk nem, de az érzékeny lelkű "ballib troll" máris jelent és megtorol.

Pedig, csak át kellene nézni pár oldalt ahol Orbán Viktor egy kötélen lóg, vagy éppen lecigányozzák, vagy a feleségét veri... Soroljuk még, hogy a politikailag mindig annyira korrekt és liberális, mindenre nyitott másik oldal mennyire toleráns ha magáról van szó. Nyílt nacizás "FideSS" burkolt rasszizmus "Csuti barna" vagy egyszerűen "birka menetnek" nevezve számos jobboldalit. És ezért nem jár Stop !
Miért ? Mert megint csak mi vagyunk türelmesek, és megértők a "másokkal" szemben. Pedig ők megmondták : „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket”...  Pedig lépni kell, mert ha nem lépünk és nem toroljuk meg ezeket a mondatokat a fejünkre nőve megint itt lesznek és Isten óvjon haragjuktól és bosszújuktól.  Mert ne ringassuk magunkat abba a hitbe, hogy Ők kegyesek lesznek annyira mint a mostani jobboldal velük.
Nem, ők eltipornak mindent és mindenkit akik azt okozták ami most annyira fáj nekik.

Dühös vagyok ? Igen ! És van rá okom ? Igen ! Lehetek dühös, és nem ellenük hanem értünk. Azért, hogy bálám módjára elnézzük nekik azt amit tesznek, mindenhol. Sárral dobálva, szennyezve a mentális közérzetet. Írásokkal, buta ordenáré beszéddel. Verbális és nonverbális magatartással, középső ujj felmutatással és magyar-gyalázással.  Mi itt tegnap azzal is meg lettünk támadva, hogy azért hozzuk a sok idézetet az Index, HVG, Népszabadság oldalairól mert ezzel álcázzuk azt, hogy ezt az oldalt is a liberálisok hozták létre, sunyi mód terjesztve gondolataikat.

Ostoba aki ezt gondolja...És ez is a mi átkunk. Már mindenben az összeesküvést látva, saját oldalunkba rúgunk.
Mi azért hozzuk ide az idézett írásokat, hogy mindenki lássa, hogy Hazudnak és mi a technikájuk, hogy okulva belőle meg tudjuk magyarázni miért és hol és mennyire ferdítik az igazságot saját torz képükhöz. Mi nem vagyunk Jobbik, mi nem vagyunk Fidesz, mi mindannyian akik itt írunk, posztolunk jobboldaliak és konzervatívok vagyunk. Le merem írni mert miért is ne tenném : utáljuk a baloldalinak hazudott tolvajokat, utáljuk a liberális álszenteket akik a szabadságot keverik a szabadossággal. Utáljuk, mert már elegünk volt belőle, és mert vagy mi, vagy családunk megszenvedte minden napját uralkodásuknak egykor és most is. Mert itt vannak most is, ne higgyük, hogy nem. Ha tudnak Tiltani, akkor nem tűntek el. Itt vannak, és jobban tudják érvényesíteni akaratukat mint mi.

Ezzel meghirdetjük itt a Soha többé Liberális + Baloldalt oldalán a nulla toleranciát velük szemben ! Aki egyet ért követ és segít, aki nem az most hagyja el a fedélzetet, mert mi nem tűrjük mától a betolakodókat, ez a mi térfelünk. Aki velünk tart, tudhatja mi nem fogunk mától kegyelmet ismerni a "ballibel" szemben, mert ezt Ők sem ismerik !

MA SE FELEDJÉK EL A "LIKE KAMPÁNY A JOBBOLDALÉRT" CÍMŰ KEZDEMÉNYEZÉSÜNKET
ÉS ADJÁK TOVÁBB ISMERŐSÖKNEK IS, HOGY KEDVELJÉK A KÖVETKEZŐ OLDALT:


A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr415194777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása