jeleln-vagy_ballibstop.PNGAhogy elnézem ezt a "demokratikus" ellenzéknek nevezett valamit, arra kell gondolnom, hogy tényleg jobb ha egy darabig megmaradnak a Sirály mentő akcióknál és a székházfoglalós kisded butaságainál. Elképzelés sincs, nehogy konkrét kézzel fogható program. Pufogtatott szavak a levegőbe : „Az a hatalom, amely bármit megtehet, bármit el is vehet.

Sok zsarnoki rendszer kezdődött úgy, hogy a polgárok egy jelentős része lemondott a szabadságáról a jólét ígéretéért cserébe, ám a szabadság garanciáinak a felszámolása, végül mindig a jólét lehetőségeinek a felszámolását is jelentette. Ezért kell összefognia mindenkinek a kétharmados rezsim ellen: törekvő polgárnak, jogvédőnek, vállalkozónak vagy épp a politikai pártoknak." Bajnai Gordon.

Az a hatalom amit meg Ők szeretnének, már mindent elvett és megmutatott. Majdnem csődbe vitte az országot,amit csak egy dolog mentett meg a teljes összeomlástól, a gyors hitelfelvétel aminek a következményét még több évig nyöghetjük. Ezek akarnak lenni a megváltó gondolatok... szép nagy lózung kötet. Amíg a kormány dolgozik, ezek ott fűtik a baromságaikkal a szerencsétlen megtévedt népet. Lesz itt nektek olyan demokrácia, hogy csak na. Szabadon lehet majd megint mindent, sőt még azon túl is.... De mit, miből és hogyan, az már titok. De védjük meg a köztársaságot mert a csúnya rezsim nem átallkodik kénye kedve szerint vezeti az országot, és eredményeket elérni.

Cáfoljuk azt is ami a valós, és addig hazudjuk azt igaznak ami hamis, amíg el nem hiszik, hogy ez az igazság.
Árulkodjunk külföldön, hogy itt minket bántanak. Vicc, ez vicc fiúk. Ti azt akarjátok, hogy ismét visszajöjjetek és lophassatok abból a hitelből amit a mi kontónkra akarnátok felvenni.
Egyik potentátok még azt is kilátásba helyzete, hogy a hatalom nehezen fogja átengedni a kormányrudat, ezért mint volt rendvédelmis erre is felkészült. Ismerjük ezt is, volt szerencsénk látni mit tesztek ha veszélyben a hatalmatok, 2006 nincs olyan távol még, hogy a viperák és a könnygáz hatását nem felednénk.
Szóval ez a tehetségtelen, de mindenre elszánt brigád, nem tudja de akarja, azt viszont nagyon. Tanultak eleiktől : Tudjuk, Merjük, Tesszük... (SZDSZ) Csak ők sem tudták, csak merték és tették.
Összefogás, kivel kikkel, Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai, a megmaradt "soha nem lesz más politika" (LMP) párttal... Bukott emberek, bukott programok, és hazug beszédek. Bajnai csak ne védjen meg minket polgárokat, mert már egyszer megvédett, láttuk mi lett belőle.

Duma, duma és duma, ez van és semmi több. Jöhetnek ide is a küldött megvett vagy megtévesztett megmondóik, csak ugyan azokat a semmitmondásokba torkolló kommenteket írják, amit a szájukba adott a nagy "Ballib értelmiség".Érdemi gondolatok és előremutató tettek sehol, csak a becsmérlő, hazudozás és a kritika nélküli ordenáré szavak dobálása, és végül a sértett, duzzogó magnemértettség látszata. Komolytalanok vagytok, mind azok akik képviselnek benneteket és azok is akik továbbítják semmibe vezető gondolataitokat. Lehet még vagy 4 - 8 -12 évig gondolkodni azon, mi a liberalizmus és a baloldaliság, de hatalomba nem kerültök, mert leszerepeltetek. "El lehet menni", ahogy egykor egy túlmozgásos miniszterelnökötök mondta..., bár neki meg mást mondtak, de ez már a történelem szép kerek mondta volt. Mi emlékszünk rá.
És Ti ?

MA SE FELEDJÉK EL A "LIKE KAMPÁNY A JOBBOLDALÉRT" CÍMŰ KEZDEMÉNYEZÉSÜNKET
ÉS ADJÁK TOVÁBB ISMERŐSÖKNEK IS, HOGY KEDVELJÉK A KÖVETKEZŐ OLDALT:


A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr885196647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása