magyarorszag_ballibstop.jpgAz elmúlt hét sem mondható eseménytelennek, hova tovább már szinte érezni a korán jött kampány borzongató szelét. Minden fegyver éles, és minden puska ágyú, töltve. A cél ismert : a magyar polgári kormány és annak vezetője. Azok a kik támadnak és nem nyugszanak a múltunk állandó árnyai, és rémes államink kísérői. Minden kész, csak egy dolog hiányzik még a fegyvertárukból a nép teljes odaadó alázata, velük és ideológiájukkal kapcsoltban.

Bevetik a nagy fegyvereket is, nem kímélve senkit és semmit érdekeik érvényesítése végett.
Első: Orbán hibás, ha két nem normális elmebeteg rendőr agyonver egy piti tolvajt. Mert legalábbis ott volt maga Orbán és biztatta ezeket, hogy üssenek addig, amíg meg nem hal az a szerencsétlen.Ezzel bizonyítva, na tessék itt a diktatúra rendőrsége, ami már nem kérdez hanem üt. Mellékes számukra a 2006 -s rendőri tömeges vérengzések ténye.

Aztán még egy kriminalisztikai esemény, saját magát adja fel a pécsi polgármester lányának bántalmazója, tény mi tény, hogy nagyszabású rendőri jelenlét és hajtóvadászat indul ellene. Ebből is mi kerekedik ki, hogy a Fideszes városvezető lánya kivételezett ebben a tekintetben, bár megint csak egy apró tévedés az, hogy sajnos majdnem egy évvel előtte egy embernek nevezett lény brutálisan bántalmaz egy pécsi lányt aki belehal az erőszakba, majd hajtóvadászat indul szintén és mit ad isten el is fogják az elkövetőt aki azóta már az élethosszig tartó büntetését tölti. Itt nem hördültek fel a jogvédők a demokraták, hogy na mi van, miért az a nagy igyekezet.

Az elmúlt hét eseménye, hogy egy a sok országrontó közül lemondott hivataláról és jól előkészített "hattyúdalával" oda is akart piszkítani ahonnan eddig enni kapott. Igen Király Júlia az aki jól irányzott pofont akart mérni a magyar forintra, hogy bejelentve távozását ricsajt csapott a fékek meg azok a bizonyos ellensúlyok hiánya miatt. Nem jött be, csak a siránkozás, a forint erősödéssel reagált. Na ha ez sem jön be akkor vegyük elő a legnagyobb fegyvert, írjon levelet az EU fő Aggódója és megint hangsúlyozza, hogy Nekik ott nem tetszik az ami itt van. Kész passz. Legyen kedves Orbán Viktor Úr és magyarázza már meg 2001.-k alkalommal és újból, hogy nincs veszélyben a demokrácia és mindenki azt írhat amit akar, azt mondhat amit akar, és egyébként meg had döntsük már el mi saját magunk, hogy két férfi vagy két nő kapcsolata lehet e jogilag is elismert családi közösség, vagy éppen a legfelsőbb birói tanács elnökének lehessen annyi mozgástere, hogy az állandó túlterheltségtől szenvedő bíróságokon belül bárhova áthelyeztethessen ügyeket. Aztán az agyon unott, már már az érdektelenségbe fulladó diákmozgalmak célját, azt a bizonyos röghöz kötést vegyük már ki az alkotmány szövegéből. ( már nem is úgy, nem is arról szól, de az nekik pont mindegy )
Aztán a hét péntekjén, hogy az egyszerűbb a demokráciában rettegő átlag balos is értse, egy ordas nagy hazugságot írtak le és szajkóztak tovább, márpedig Orbán Viktort és pártját ki fogja zárni a közös jobboldali nagy tömörülés az Európai Néppárt, mert egy liberális képviselő egy vacsorán ezt hallotta volt bennfentesek szájából elhangozni. Az már lényegtelen tény, hogy ez a vacsora nem is létezett, és senki agyában nem merült fel, hogy kizárja a Fideszt, de ez a honi sajtót baromira nem érdekli, mert a lényeg már ott a fejekben : már megint Orbán a hibás.

Említésre sem méltó a nyugdíjkasszák és tele tantermek rémképe, amit csak úgy zúdított ránk a Ballib "elnyomott" médiája.  Pontot az egészre az teszi fel, hogy megint indul egy nagy csata 17-n ellenünk az EU parlamentben mait a magukat magyar képviselőnek nevező szocialisták is támogatnak, ítéljenek el bennünket és tapossak is meg ha lehet, kérte szinte üvöltve Göncz Kinga. Mi meg jobboldali, konzervatív emberek pedig csak nézzük, ahogy ez a szép ország a Ballib által egy rémes, acsarkodó, félelmekkel teli "valamivé" akar változni. Pedig....

Tavasz van fiúk, nem kellene kicsit lazítani, a lányok lengébb ruhában járnak majd, az idő lassan melegszik és mindenki leveheti téli megunt komorságát... Nem kellene görcsölni, lehetne itt nyugodtan is élni, ha nem lennének a tavaszi vetésben a kártevő varjak fekete seregei, akik az elvetett magot tépik ki hajszagyökerestől, és a vad sirály hordák nem rikácsolnának untalan. Szép lenne ez, de az a DE mindig ott van.
Búsba a sok életunt rettegővel és huhogóval, legalább mi érezzük jól magunkat, hisz szép tavasz van és a tömegek még mindig ebben hisznek, és nem a szürke télnek amit ha kell, ha nem ránk akarnak erőszakolni azok, akiknek ez dolga a megbízása.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr255223243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása