ballibstop_ezkszanalmasak.jpgMa nem leszek hosszú, egy szó ami eszembe jut arról amit a Ballib sajtó művel : szánalmas. Bedob egy hazugságot, majd saját maga cáfolja azt, aztán újból bedobja, de már színesít rajta. Tudjuk Orbán Viktor vezette Fideszt ki akarja zárni az Európai Néppárt a tagjai közül, de nem csak onnan zárná ki, hanem egyenesen a Lengyel szélsőjobbhoz is csatolná. Mára már itt tartunk, a nemlétező erdei vacsora alatti eseményekben.

Aztán ott van ez a szerencsétlenkedő (volt Maoista) Baroso akinek jobb dolga nincs mint velünk levelezgessen. Ez is egy jó gumicsont amit rághat naphosszat a Ballib. Nem csak itthon, mert ugye majd valahogy 2014-ben ezeknek a hölgyeknek és uraknak is be kellene jutni az EU parlamentbe... Jó téma a magyar demokrácia féltés. De mi ez, ha nem más mint szánalmas próbálkozás arra, hogy a figyelem a valódi ellenzéki "töketlenségről" legyen elterelve. Mivel ott nagyon sok minden nem halad előre, sőt mi több úgy látszik egymás torkát harapdálva szeretnének jobbnál jobb pozíciókhoz jutni.

Szegény Gordon, már nem a libákkal álmodik, hanem Mestreházy Attila jön elő rémálmaiban, amikor majd együtt kell vele "Jacko" jelmezben táncolniuk egy vidéki kampány körűt színpadán. Vagy éppen Szanyi Tiborral kell, a kétezer nagyfröccs és negyven feles után lelékesítő beszédet tartani.

De ott van a számtalan liberális akinek meg a hátán feláll a szőr ha azt látja, hogy volt komcsikkal kell majd együtt duhajkodni egy éven át. ( Ne gondoljuk, hogy nem tennék meg. )

Attila ezért is mondta már szinte kínjában, hogy ez a Bajnai úgy kell nekik mint az egykori SZDSZ, szükséges rossz.  A szocik és liberálisok és ki tudja még hány formáció nem találja a helyét, és nem tudva mit tenni állandó stresszben tartja a Ballib sajtómunkásait, hogy írjanak már valamit ami nem az ő szerencsétlenkedésüket hozza a figyelem központjába.

Na ezért születnek a rémálomba illő cikkek, publicisztikák. Szóval nincs mit tenni, mint hátradőlni egy picit a tavaszi napfényben és nézni ezt az idétlenkedő bagázst. De nem feledni, az ördög nem alszik, és a részletekben bújuk meg...

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr955229021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása