egytabor_egyzaszlo_ballibstop.jpgA kérdés azért merült fel, mert már vagy egy hete azon megy itt a Ballib Stop oldalon a polémia, hogy a jobboldalt ki képviseli jobban és jobban. Nem kertelek, leírom Fidesz - Jobbik pártharc alakul néha szinte vad gyűlölködésbe itt az oldalunkon is.

Megkaptam egy napon, hogy "szoclib" vagyok és azt is, hogy egy kis "rohadék náci".  Aztán a nacizóról kiderült, hogy egy velejéig kemény anyagból gyúrt egykori munkásőr volt, míg a "szocliberálózóról" is. Egy tőről fakadtak... Mert nem az a lényeg mi volt, hanem mivé vált.

Én meg választhattam, hogy balos ügynök vagyok, vagy egy mocsok FideSS fasiszta.  De ott a jobboldalon, nagy a keveredés nem csak a ideológia hanem emberei szinten is. Nagyobbodó tábor sok mindenkit felszív. Azzal támadva és ez főleg a nem hithű volt MSZP-s szájából, hanem egy "nagyagymarország" térképet háttérként felmutató jobboldalitól, hogy Ő már pedig kiábrándult a Fideszből és innen már csak a Jobbik van, meg a hagymázas Hungarizmus és ki tudja még milyen gondolatok. Nincs is azzal baj, ha valaki kiábrándul vagy meginog a hite valamely pártban vagy eszmében, de a gond ott kezdődik, ha ez oda viszi ahol nincs tovább, mert az út zsákban fut.

Muszáj ezt tisztázni, mert attól, hogy a Ballib Stop nem szereti a baloldalt és a liberális eszméket, ugyan úgy nem viseli el a szélsőjobbos gondolatokat sem. De rögvest nem kell azért azzal vádolni, hogy megrögzötten Fidesz oldali lenne a portál, és megtévesztettünk sokakat, mert ez így nem lenne igaz, sőt igaztalan lenne velünk szemben. Azon dolgozik éppen a Ballib, hogy szokásos modorában és módszereivel visszalopakodjon a hatalomba, mi meg itt egymást piszkáljuk azzal, hogy ki a jobboldalibb és az mit is takar.

Gondoljuk csak ezt logikusan végig, mi itt egy eszme mellett tesszük le naponta a voksunkat ami így vagy úgy, de a Jobbik szimpatizánsaiban is valahol mélyen meg kell, hogy legyen hiszen mi a szlogen : "A Haza mindenek előtt". Mi sem mondunk mást, csak finomabb modorban, és nem azonnal ajtót rontani rá mindenkire, aki talán velünk lenne, ha ordas nagy bunkók nem lennénk és nem zsidóznánk vagy komcsiznánk le rögvest mert, kicsit másként látja a haza boldogulását. Ez nem a megalkuvás politikája, hanem inkább a meggyőzésé.
Viszont ha már mi is kizárjuk egymást, mi lesz ?

Válaszolok rá, az amit egyik jobb oldal sem akar, hogy a szoclib visszatérjen.  Mert mi van ott: Bajnai mérgező adalékanyag pártja az E-2014 egy velejéig liberális SZDSZ utód, nagy násztáncba kezdett a baloldalinak mondott, de csak mondott MSZP-vel. Érdekli is őket az, hogy kb. annyira utálják egymást mint régen. Nem. Mert egy cél lebeg a szemük előtt, mégpedig a hatalomba való mindenáron történő visszatérés. Mi meg itt azon gyilkoljuk egymást, hogy ki a magyarabb magyar.
Ébresztő !

Gondoljuk már át a lehetőségeket és azt, hogy mi kedvez nekünk itt a jobboldalon és mi kedvez nekik ott a másikon... Az ha mi magunk is megosztottá válunk, és majd akkor Ők a látszat civódás után besétálnak a szavazataink megosztottsága miatt a hatalomba, és azután, tök mindegy lesz, hogy a Haza mindenek előtt, vagy Magyarország jobban teljesít, mert a szlogen az lesz "Ide nekem mindent ami a Tietek volt", és ti vissza a kordonok mögé.  Próbáljunk már felnőtten viselkedni és azt lerendezni legalább magunkban, hogy a probléma addig áll fenn amíg Bajnaik, Mesterházyk és Gyurcsányok mozoghatnak a közélet színpadán.

És most ne tessenek azzal jönni, hogy elmaradt az elszámoltatás és ezért mocoroghat még ez a három a szabadban, mert ezt egy igazi jobbikos is beláthatja, hogy sajnos sem Gyurcsány, sem a többi hazátlan esetében, a jog és birói gyakorlat nem tudott fogást adni, és itt arra kell gondolni, miért is volt annyira fontos a bírók nyugdíj korhatár kérdése a liberálisokat támogató EU-nak...
Ok okozat, mindig összefügg.

Jobb e a jobb ? Nem hinném, csak kicsit más a szemlélet és a vérmérséklet, de amíg egymással vagyunk elfoglalva, a tolvaj a házunk kapuján belülre kerül, és azt vesszük egyszer észre, hogy már ő lakik a lakásunkban, Ő eszi a vacsoránkat amit nekünk kell elkészíteni számára.
Tehát nincs mit tenni, 2014-ig bírjuk már ki legalább mi egymást és a cél egy legyen : Soha többé Liberális + Baloldalt a hatalomba, mert akkor minden elveszett.

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr915238730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása