Ó azok a szép idők amikor senkit nem érdekelt az olajos biznisz, fakadt ki Portik Tamás, Laborc Sándornak. Sőt hagyták, hogy menjenek a dolgok, mert mi adtunk a politikának pénzt. Mire Laborc megkérdezte a mellette ülő urat, hogy így volt e valójában, aki csak annyit mondott, igen én kaptam.

baloldal_maffia_ballibstop.jpg
Majd a siránkozás 2008-ban, ha a Fideszesek jönnek akkor engem lecsuknak mondja Portik, mire Laborc nevetve hozzáteszi akkor engem is.Van ebben valami ami annyira jellemző a baloldaliakra, a vezetési modorukra a demokrácia felfogásukra nézve.

Ezeknek a dolgoknak így kell működniük, legyen az Szlovák terroristákról szóló riogatás, vagy a maffia legaljával való együttműködés. Haveri kutyák, haveri prostik... Majd csak megnyerjük így a választásokat, és mehet minden tovább ahogy azt mi kitaláltuk. Aztán az is jellemző, mindezt miután kiderül, hogy kezeli a ballib sajtó, népszabóság vezércikke a főoldalon a Kossuth téri fákat védi, majd földrengés, és talán a harmadik kérdőjeles mondattal induló bekezdés, az MSZP-t támogatta volna Portik.

Az index a wifis fényképezőgépek remekeiről ír, majd a földrengés és talán a harmadik cikk az, hogy az egykori legnagyobb titokmester arra szövetkezett, hogy az MSZP nyerjen a maffia segítségével választást 2010-ben.
Sötét időket idéz, és sötét emberek kapcsolatairól szól ez a történet. Gondoljuk csak át, kik voltak akkor Laborc főnökei, tudhatjuk mert ismert emberek, mind köztünk járnak. Szabadon. Még! Juhász Gábor titokminiszter 2008 -ban kezdi meg szolgálati idejét, főnöke Gyurcsány Ferenc. Kik kapnak másolatot a jelentésből amit ez a drága Laborc készít egy finom ebédről amit egy maffiózóval tölt el ?
Ezek az Urak, és még az akkori miniszterelnök pár bizalmasa.

Ez a világ volt akkor, és ezt nevezik Ők ma demokratikus államiságnak, ahol a pandúrt nem lehet megkülönböztetni a betyártól, mert mindegyik megbízója a legfőbb állami vezető. Mindent elmond az a pár sor ami a tegnap nyilvánosságra került, hogy működött a Gyurcsányi demokrácia és állam. Miként akartak választást nyerni a Ballib urai, és kiket használtak ehhez.

Sokat nem kell hozzá tenni, lehet itt magyarázkodni, meg elmondani azt ami elmondhatatlan, bűnözők pártján álló emberek szava hiteltelen és semmis. Mindenki aki Őket akarja vissza, ezt akarja vissza, a mocsarat ahol a legnagyobb "kápó" maga a miniszterelnök, mert akkor minden "szép és jó volt"....
Gondolkodjunk, és fussuk át párszor ezeket a dokumentumokat, és gondoljuk át milyen erkölcsi alapja van a ma diktatúrát kiabáló Ballibnek, nagyjából annyi, mint az aki prostikat vetett volna be a győzelem érdekében.

Most min járhat az eszük...?

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr325242440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása