Horn

Címkék: vélemény hóhér HornGyula

2013.06.20. 10:35

horn.jpgAkkor nekrológ helyett, és igazából azt írom ami eszembe jutott tegnap amikor a hírt tovább dobták. Elment az utolsó igazi komcsi, egy aki még a Kádár érát képviselte valóban, és egy aki nem tagadta meg azt honnan jött és hova megy. "Naés Gyula", nincs többé.

Helyette itt van amit örökségül ránk hagyott, egy elkezdett rablógazdaságot, kiszolgáltatottságot a német piacnak, és seggnyaló politikát. Hazugságokat arról, hogy egyedül ő volt a németek újra egyesítésének élindítója azzal, hogy a kerítés drótját átvágta, holott ha nem engedte volna ezt neki Németh Miklós akkori minisztertanácsi elnök, vagy maga Gorbacsov ez a kis törpe nem vette volna a bátorságot a háta mögött ott vigyorgó utódja Kovács László sem.

Ne feledjük, hogy ez az ember szabadította ránk a ma sikeresnek kikiabált Bokros csomagot és magát Bokros Lajost is, aki máig a nép pénzén éldegél kint Brüsszelben, egy már alapjaiban sem létező párt színeiben. Nem feledhetjük pufajkás múltját sem, amit elsőre tagadott, majd egy laza "Na és", felelettel takarított el az útból. A mítoszt amit ma köré épít majd a Ballib tábor soha ne feledjük, hogy hazugságokból és haszonszerzésből fogja tenni.  Igen és az is eszembe jutott, hogy ennek az embernek a halálát ki fogja sajátítani az egész bagázs, DK, E-2014, MSZP, PM, és mindenki aki hasznot remél a múlt megszépült emlékeiből. "Kádár alatt jobb volt..."

Nem a Fáraó ment el, és nem egy király, csak egy komcsi aki ravasz mód még az orosz széteséséből is hasznot tudott húzni azzal, hogy akire egykor atomot küldött volna, az országot adta oda, cserébe a sok kitüntetésért és a saját hasznára. Ebben még Kádár is különb volt nála, mert az csak tyúkokat tartott a ház hátsó részében, nem tagadva honnan jött. Most lehet megbotránkozni, és azt mondani, ez hullagyalázás és ennyi a jobboldal részvét kifejező képessége a keresztyéni jóakarat által vezetve.

De nem, ez az én saját véleményem, egy komcsi elment és lett helyette ezer és ezer, de már nem komcsi csak nevében hasonló rabló. A földet a koporsóra kaján mosollyal szájuk szélén, az egykori haverjaid dobják majd Na és Gyula...

A bejegyzés trackback címe:

https://ballibstop.blog.hu/api/trackback/id/tr755370312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása